SILOVAO DEVOJČICU (13), PA HTEO DA BEŽI NA KIM Osumnjičeni od ranije poznat po nasilju
Foto: Alo.rs
SILOVAO DEVOJČICU (13), PA HTEO DA BEŽI NA KIM Osumnjičeni od ranije poznat po nasilju

Foto: Alo.rs

Osumnjičeni Miloš D.

Miloš D. (33) iz Leštana uhapšen je posle šest meseci bekstva zbog sumnje da je u martu silovao devojčicu (13)!

Kako saznajemo, njemu su lisice stavljene u jednoj kafani u Sopotu, kada je tokom legitimisanja dao tuđu ličnu kartu, koju je navodno hteo da iskoristi za na Kosovo i Metohiju.

Slučaj silovanja prijavila je majka devojčice. Ona je policiji ispričala da je pedofil pretio i njoj i njenoj ćerki da će se „loše provesti“ ako ga prijave.

- Devojčica je pregledana kod lekara i analize su utvrdile da je bilo seksualnog odnosa. Ipak, postoji verzija priče u kojoj je devojčica dobrovoljno pristala na odnos sa duplo starijim muškarcem - tvrdi naš izvor.

Porodična kuća jedino skrovište

Osumnjičeni Miloš D. je poreklom s Kosova i Metohije i tamo navodno ima porodicu i imovinu.

- Kontaktirao je sa svojim poznanikom misleći da ga jedino tamo neće pronaći policija. Njegovi poznanici kažu da on tamo ima kuću u kojoj je planirao da se krije - navodi naš izvor.

 

Osumnjičeni je posle navodnog silovanja pretukao jednog poznanika, zbog čega će odgovarati i za nasilje.

- To je učinio da bi ga naterao da ćuti o događaju - dodaje naš sagovornik.

Ubrzo nakon što je majka tinejdžerke prijavila slučaj, osumnjičeni je pobegao. Sumnja se da se skrivao po obližnjim prigradskim naseljima.

- Policija je za njim raspisala poternicu i aktivno je radila na njegovom lociranju. Svoja dokumenta nije mogao da koristi, kao ni platnu karticu iz banke. Proveravalo se da li mu je zbog toga neko pomogao. Istraga je kasnije pokazala da osoba koja odgovara njegovom opisu planira da se s nekim sastane u Sopotu kako bi mu on pomogao da pobegne na KiM. Policajci su se tada pojavili i tražili mu dokumenta, ali im je on dao ličnu kartu s drugim imenom i fotografijom osobe koja samo liči na njega. Tada su mu stavljene lisice - navodi naš izvor.

Kako saznajemo, osumnjičeni je odranije poznat kao problematičan.

- Njegovi poznanici kažu da je konzumirao alkohol i drogu, kao i da je često učestvovao u tučama - dodaje naš sagovornik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading