Sindin bivši dečko spremao ubistvo s policajcima?
Foto: Alo.rs

Fitnes trener Stefan P. (32) iz Beograda, bivši dečko poznate pevačice Ivane Stamenković Sindi (43), uhapšen je sa još petoricom muškaraca zbog sumnje da je član kriminalne grupe! Dvojica policajaca su navodno Stefanovoj ekipi nabavljali oružje, a sumnja se da su se u streljani pripremali da počine teško krivično delo!

Sindin bivši dečko spremao ubistvo s policajcima?

Foto: Alo.rs

streljana

Kako smo ranije saznali, uhapšeno je šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i udruživanje radi vršenja krivičnih dela. Uhapšena su dvojica policijskih službenika Jedinice za obezbeđenje M. T. (38) i M. L. (49), kao i građani Stefan P., M. M. (38), S. R. (42) i strani državljanin T. L. (34). Sumnja se da je ova ekipa vežbala pucanje u streljani u Novom Slankamenu, i to službenim MUP-ovim naoružanjem. Uhapšeni su u trenutku dok su se nalazili u streljani.

Sindin bivši dečko spremao ubistvo s policajcima?

Foto: Alo.rs

Sindi spot "Pare, pare, pare"

Pare šuškaju, pare zveckaju: Sindi žarila devedesetih

Ivana Stamenković Sindi karijeru je započela sa svega 16 godina kao model i članica popularne grupe „Models“, zajedno sa Marijanom Karanović, Aleksandrom Nikolić i Ivanom Berendikom. Grupa je poznata po hitovima „Šef stanice“, „Pare, pare, pare“, „Noć je vedra nad Srbijom“... Pojavljivala se u spotovima drugih izvođača poput Cece, Grua i grupe „Divlji kesten“. Paralelno se bavila modelingom. Posle raspada grupe nastavila je solo karijeru, a 2013. se pojavila u rijalitiju VIP Veliki brat.

- Policajci su im donosili službeno naoružanje, opremu, automatske puške, pištolje i municiju koji su u vlasništvu MUP-a. Ta ekipa je sate provodila u streljani u Novom Slankamenu vežbajući pucanje, a sumnja se da su se pripremali da počine teško krivično delo! Čak istraga ide u pravcu da postoji mogućnost da su pripremali ubistvo, ali okolnosti se tek utvrđuju. Smatrali su da bi uz pomoć policijskog oružja lakše zamaskirali svoje tragove - navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, jedan od uhapšenih je bivši dečko pevačice i nekadašnje članice grupe „Models“ Ivane Stamenković Sindi, koja je devedesetih i početkom dvehiljaditih bila na vrhuncu popularnosti.

- Stefan P. iz Beograda je fitnes trener i bodibilder, a bavi se prodajom suplemenata koji služe za treniranje. Takođe, u toj streljani je vežbao pucanje i manevre, a zasad nije poznato na koji način se ova četvoročlana ekipa povezala s dvojicom pripadnika MUP-a - tvrdi naš sagovornik.      

Kako nezvanično saznajemo, jedan od dvojice policajaca je čak stranog državljanina T. L. uveo u Srbiju sa pasošem Dominikane.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading