HOROR Iz uklete zgrade na Zvezdari i dalje odjekuju krici!
Foto: M. Jošida

Ponovo drama u „ukletoj zgradi“ na Zvezdari! Sada već čuveni napušteni objekat opet je bio poprište sukoba koji je uznemirio meštane i zgrozio javnost Srbije! Na svu sreću, vest o silovanom detetu pokazala se kao lažna, ali je policija morala da reaguje zbog sukoba muškarca i žene čiji su krici probudili celu ulicu!

HOROR Iz uklete zgrade na Zvezdari i dalje odjekuju krici!

Foto: Alo.rs

Ukleta zgrada foto: M. Jošida

Već 18 godina u samom centru Beograda nalazi se nedovršena zgradurina od sedam spratova koja pravi probleme stanarima na tromeđi ulica Vojvode Brane, Laze Šokića i Dalmatinske. U toj zgradi se okupljaju beskućnici, narkomani, prostitutke, kriminalci, lopovi... Noću stanare bude krici, policija pronalazi tela ljudi, a velike količine đubreta prete da izazovu zarazu.

Jedan vlasnik ubijen, drugi u zatvoru, treći u bekstvu...

Napuštena zgrada sa sedam spratova ima 10.000 kvadrata, a svojevremeno je imenovana kao Bulbulderske terase. Skoro dve decenije stoji tako nedovršena i više liči na objekat za snimanje horor filmova nego na luksuznu zgradu koja bi trebala da krasi ovaj deo grada.

- Prvi vlasnik je navodno bio kriminalac koji je ubijen, drugi je navodno u zatvoru, a treći je u bekstvu... Priča se da je imala čak četiri vlasnika i sada je bukvalno ničija i ni u čijoj nadležnosti. Oko nje je džungla, unutra deponija i predstavlja pravi rizik da se uđe u nju. Zbog podzemnih voda često bude i potopljena, a navodno zgrada i tone, zbog čega su ljudima popucali zidovi na kućama - kažu komšije.

Prozvana ukleta zgrada ponovo je po ko zna koji put uznemirila javnost. U noći između nedelje i ponedeljka, oko 21 sat, policija je dolazila ispred čuvene zgrade, a prva informacija koja se pojavila u pojedinim medijima ledila je krv u žilama.

HOROR Iz uklete zgrade na Zvezdari i dalje odjekuju krici!

Foto: Alo.rs

Ukleta zgrada foto: M. Jošida

- Sumnjalo se da je dete od svega devet godina silovalo nekoliko muškaraca, najverovatnije beskućnika. Stanari su čuli vrisak, a zatim se pojavila policija. Neki su tvrdili da čuju majku koja je vrištala da joj je pedofil silovao dete od devet godina i da je privedeno nekoliko osoba - navodi izvor, i dodaje da je ta informacija potresla Srbiju.

Zgrada ničija nadležnost

Kako smo ranije pisali, mnogi stanari koji su išli u Opštinu da prijave probleme u vezi s objektom dobijali su isti odgovor:

- Ovo nije prvi put da se neko žali na tu zgradu, ali mi ne znamo pod čiju nadležnost spada. Vi možete napisati žalbu, ali nema vrata na koja će ona otići - rekle su nam komšije.

Srećom, istina je drugačija.

- Policijska patrola je ispred napuštene zgrade zatekla M. P. (35), koji je rekao da se njemu nepoznat muškarac svađao sa ženskom osobom, posle čega je on stao između njih dvoje kako bi ih razdvojio, jer je pretilo da dođe do fizičkog obračuna. Nije bilo reči o detetu, niti o silovanju. Komšije su čule ženski krik i dozivanje u pomoć, a zatim su pozvale policiju - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da su se pomenuti muškarac i žena posle sukoba uputili ka Ruzveltovoj ulici.

HOROR Iz uklete zgrade na Zvezdari i dalje odjekuju krici!

Foto: Alo.rs

Ukleta zgrada foto: M. Jošida

Alo! je već pisao o ovoj zgradi kada je poslednji put pronađeno telo beskućnika u oknu lifta, a stanari se neprestano žalili jer se tu okupljaju beskućnici i narkomani.

- Noću se čuju krici, zapomaganja, razni zvuci koji nas uznemiravaju. Od jednog lepog i perspektivnog stambenog prostora ova zgrada je postala svratište za razne ljude koji tamo čine sumnjive radnje. Tu je definitivno dobro mesto za skrivanje - rekli su tada stanari okolnih zgrada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading