LEŽALA U LOKVI KRVI I DOZIVALA DECU Jezivi detalji krvoprolića u Aranđelovcu
Alo/ Dejan Briza

Zoran Mihailović (61) osumnjičen je da je danas na smrt izbo svoju suprugu Draganu (55), a nakon toga pokušao da počini samoubistvo. Tragedija se odigrala popodne u porodičnoj kući u Aranđelovcu.

Kako se saznaje, oko 15 sati A.M. je telefonom prijavila da je njen otac tukao njenu majku u ulici Vuka Karadžića broj 34.

Na lice mesta odmah je izašla patrola policije i u hodniku zatekla Draganu Mihailovic bez znakova života i u lokvi krvi. Na telu je bio primetan veći broj ubodnih rana.

 

 

Draganinog supruga Zorana, osumnjičenog za ubistvo, patrola policije pronašla je na oko 100 metara od zgrade sa višestrukim povredama vrata, grudnog koša i stomaka koje je, po dosadašnjim rezultatima istrage, naneo sam sebi naneo nožem i skalpelom u pokušaju da izvrši samoubistvo.

On je prevezen u UC Kragujevac.

Svedoci (dvoje dece bračnog para) su izjavili da su čuli galamu u hodniku zgrade i majku kako ih doziva. Odmah su strčali u hodnik i zatekli majku kako leži krvava, sa povredama po telu.

U Aranželovcu tragedija - muž izbo ženu na smrt, pa pokušao da presudi sebi - Alo.rs

Zoranu su navodno 20.08. izrečene obe hitne mere zbog nasilja u porodici. Zoran je suprugu navodno verbalno uznemiravao i vređao jer je bio ljubomoran i mislio da ga vara.

On je najverovatnije sačekao suprugu u hodniku kada se vraćala sa posla.

Mislio je da ga vara?

Njihovom ocu Zoranu su navodno 20. avgusta izrečene obe hitne mere zbog nasilja u porodici. Zoran je suprugu navodno verbalno uznemiravao i vređao, jer je bio ljubomoran i mislio da ga vara.

Tokom uviđaja pronađeni su nož dužine sečiva 14 cm i skalpel dužine sečiva 9 cm. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva (VJT ) u Kragujevcu, tokom uviđaja uzeti su brisevi zbog DNK analize, a pronađen je određeni dokazni materijal.

Osumnjičeni za tesko ubistvo se trenutno nalazi u UC Kragujevac. Njega obezbeđuju policajci. Nakon oporavka, osumnjičenom će po nalogu VJT Kragujevac biti određena mera zadržavanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading