"SPAVAĆU SA DECOM ISPRED POLICIJE, TAJ ČOVEK JE NARKO - DILER" Otkrivena pozadina pucnjave u Zemunu
Alo!/M. Š.

Sedam dana trpimo teror tog muškarca, on prodaje drogu valjda, tako smo čuli, pa smo morali da pobegnemo od kuće, nismo hleba jeli danima, a sada je i pucao. Ovde ima i male dece koju su mogi da ubiju ni krive ni dužne!

Ovim rečima počinje svoju ispovest Baškim Ademi, otac Sultana, na čija kola su pucali, za sada nepoznati napadači, u Zemunu i potom pobegli. Podsetimo, pucnjacva u kojoj je oštećen automobil "reno senik", a pukom srećom niko nije povređen, dogodila se danas oko 12.50 sati na parkingu u Ulici Akrobate Aleksića.

- Sve je počelo pre sedam dana, kada je moj unuk od devet godina vozio trotinet. On je tada izleteo jednom muškarcu pred auto, nakon čega je ovaj počeo da ga vređa i da mu preti - objašnjava Ademi i dodaje:

- Moj sin je tada skočio da zaštiti svog sina i tu je došlo do sukoba. Posle je taj vozač skupio neke ljude i pretili su nam. Kružili su nam oko kuće na motorima, pa smo zbog lične bezbednosti morali da se sklonimo, da odemo iz kuće, i sinoć smo se tek vratili. A evo, sad su pucali na Sultanov automobil.

On je opisao da je jutros čuo dva pucnja i viku muškaraca, a na njegove reči nadovezuje se i njegova supruga.

- Napali su nam sve sinove. Danas su pucali na Sultana. Prijavili smo policiji, ali ona ništa nije uradila. Ja više ne znam šta da uradim, uzeću dušek i spavati ispred policije sa decom da bi nas zašititli od manijaka. Sin je došao iz Študgarta na odmor, nikome se nije zamerio, a taj čovek je narko-diler. Zar treba da nas ubije da bi neko reagovao - rekla je Cveta Ademi.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading