"MIKI MOJ, SAMO MI IH PAZI" Oglasio se Miloš kome je monstrum sa Cetinja ubio ženu, decu i kuma (FOTO/VIDEO)
Foto: Tanjug

Miloš Martinović, koji je u masakru na Cetinju, koji se dogodio 12. avgusta, izgubio sinove Marka (11) i Mašana (8), a takođe i suprugu Natašu i kuma Mitra Mitrovića. On se oglasio prvi put posle ubistava.

 

 

Martinović je podelio fotografije svojih bližnjih, koje je ubio Vuk Borilović (34).

On se, u poruci koju je objavio, uz fotografije svojih sinova, supruge i kuma, obratio upravo kumu koji je nastradao jer je od njega čuo da se nešto dogodilo, te odjurio da pomogne kumi i kumićima.

 

 

"Miki moj, samo mi ih pazi kao do sad jer si ti uvek bio uz njih, moj brate dobri", napisao je Martinović uz video klip u kom se smenjuju fotografije njegove supruge, dece i kuma, prenosi Telegraf.

Njegovi poznanici i prijatelji ispod porodičnih fotografija redovno mu pišu poruke podrške u kojima ga mole da izdrži sav bol koji oseća.

Podsećamo, Borilović je ubio Natašu i decu, a onda je sačekao Milanovića i lišio ga života.

Nakon toga, ušao je u dom porodice Drecun, svojih komšija, otvorio vatru i ubio troje ljudi Danijelu, Dimitrija i Rajka Drecuna. Potom je pucao u njihovog unuka i sinovca Aleksandra (32) i teško ga ranio.

Nije poštedeo ni svog ujaka Gorana Đurišića, a unesrećio je porodice komšija Mitra Mitrovića i Aleksandre i Danijele Radunović.

 

 

U svom krvavom pohodu ranio je još pet komšija, kao i policajca Ljubišu Maksimovića, koji je pokušao da ga obuzda.

Policija je ka napadaču ispalila 20 hitaca, a takođe su puvali i meštani. Pre nego što je izdahnuo, Borilović je upucan pet puta. I dalje se utvrđuje da li je za njega bio smrtonosan hitac koji je ispalila policija ili Cetinjanin Nenad Kaluđerović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading