PRESTONICA CETINJE DONELA ODLUKU NAKON TRAGEDIJE U OVOM MESTU Stručna podrška porodicama žrtava
EPA/BORIS PEJOVIC

Podrška će se pružati jednom sedmično u okviru jedinice za mentalno zdravlje, saopšteno je iz Prestonice Cetinje, nakon nečuvene tragedije u ovom mestu.

Stručni tim koji je zadužen za pružanje psihološko – psihijatrijske podrške sačinjavaju dr Ana Đuranović specijalista psihijatar, dr Aleksandra Ražnatović specijalista psihijatar, Marija Perišić diplomirani psiholog i medicinska sestra Ljiljana Kapisoda.

 

 

Iz Prestonice Cetinje kažu da se terimini za stručnu podršku zakazuju bez uputa izabranog lekara pozivom zainteresovanog lica na broj telefona 067/269-735 svakog radnog dana od 7-14 časova, a pored zakazanog termina jedinica za mentalno zdravlje otvorena je svakog radnog dana od 7-14 časova.

- Porodice nastradalih pretrpele su ogroman gubitak i njihov bol će biti trajan i neizbrisiv, ali im mi možemo pružiti stručnu podršku koja može biti od velike pomoći u ovoj situaciji. Zato ovim putem pozivamo sve da kontaktiraju JZU Dom zdravlja i iskoriste ponuženu stručnu podršku - kažu iz Prestonice Cetinje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading