POLICIJA ISTRAŽILA HOĆE LI BITI KRVNE OSVETE Cetinjaninu Kaluđeroviću oduzet pištolj, sprovode se veštačenja
Foto: Printscreen

Od Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, koji je juče u svojstvu građanina saslušan u Višem državnom tužilaštvu, oduzet je i pištolj, koji će biti predmet daljih vještačenja, kazao je načelnik Korać.

On je saslušan povodom tragedije na Cetinju, u kojoj je Vuk Borilović usmrtio deset osoba prije nego je ubijen, a Kaluđerovića su dovodili u vezu sa njegovom likvidacijom.

Srđan Korać je kazao u “Bojama jutra” na TV Vijesti da se saslušavaju svjedoci, kao i da će se obaviti veći broj vještačenja u Kliničkom centru.

Trenutno se čeka balistički nalaz.

– Uviđajni postupak je u toku, po nalogu tužioca biće sproveden veliki broj vještačenja, na osnovu kojih ćemo utvrditi ko je sve bio prisutan na licu mjesta, njihova uloga, izuzeće se materijalni tragovi…  – naveo je Korać.

OŽALOŠĆENI SA KOMEMORACIJE MOLE Oslobodite odgovornosti čoveka koji je zaustavio krvavi pir! - Alo.rs

Rekao je da je porodica Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju “informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete”.

Poručio je da će se preduzeti sve mjere i radnje da ta porodica bude bezbjedna, naglasivši da oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin.

– Očekujem da to razumiju svi građani cetinja i porodice oštećenih. Svi razumijemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svjesni da oni nisu odgovorni za zločin – istakao je Korać.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading