PORODICA MONSTRUMA SA CETINJA U STRAHU OD KRVNE OSVETE Žena i deca se odmah  sklonili iz Herceg Novog
Printskrin

- Ovo što je Borilović napravio to ne može da učini zdrav razum! Pobiti ljude koji ništa nisu krivi, bez razloga, bez upozorenja da će im se nešto desiti... Katastofa nezapamćena - kaže meštanin Cetinja i dodaje:

- Načinjeno je veliko zlo za koje neko mora da odgovara. Nažalost, bojim se i da pomislim ali ljudi koji su ostali bez najbližih neće ovo moći da podnesu. Borilovići, Martinovići, čija su žena i deca pobijena, kao i familija Kaluđerović, ispred koje je Nenad navodno pucao u ubicu, su tri plemstva koja i dalje žive po starim običajima.

Sagovornik dodaje da se žitelji Cetinja sada plaše krvne osvete.

- Mi se više plašimo šta će biti nakon ovog nezapamćenog zločina koji je Borilović počinio. Pašće krv i to nas plaši, a već se šuška da ubicinoj ženi i deci nema povratka na Cetinje - kaže sagovornik i dodaje:

- Čuli smo da su Borilovićeva žena i deca u šoku nakon što su saznali da je kod kuće Vuk napravio pravi pokolj. Njih je rodbina odmah sklonila iz Herceg Novog gde su bili na letovanju i odvela na nepoznatu lokaciju.

Meštanin Cetinja kaže da je Borilovićeva supruga i deca nisu u Crnoj Gori.

- Priča se po Cetinju da su oni strahujući od krvne osvete napustili rodnu zemlju i otišli daleko od poznatih lica - kaže sagovornik.

Podsetimo, Vuk Borilović u petak oko 15.30 sati pobio je 10 ljudi, dok su njegove prve žrtve bili majka i dvojica dečaka starih osam i 11 godina. U krvavom piru Borilović je izrešetao svoje komšije, ali i ujaka koji je pokušao da ga spreči. Borilović je prema navodima crnogorske policije ubijen sa pet hitaca, ali za sada još uvek nije potvrđeno da li su ga pogodili meci koje je ispalila policija ili Nenad Kaluđerović, koji je od tada u bekstvu.

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Susjed

14.08.2022 19:45

Borilovićevi, oko za oko, zu za zub! Jadna li vam majka, svi ste nadrljali zbog tog monstruma!