STRAVIČNO, NOŽEM ISKASAPIO MLADIĆA U TOALETU! Brutalno ubistvo posle svađe i tuče u popularnoj diskoteci u Nišu
Društvena mreža

Nišlija Filip P. (30) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između petka i subote nožem ubio Stefana Stefanovića (26) i teško povredio njegovog druga Milana C. a lakše još jednog mladića. Zločin se dogodio zbog prosutog pića, a kasnije i tuče ispred jednog kafea u Ulici 7. jula u Nišu.

Kako saznajemo, provod mladih je prekinut oko tri sata posle ponoći kada je, kako se sumnja, Filip P. zakačio čašu sa pićem i prosuo tečnost. Nakon toga došlo je do sukoba.

- Postoje dve verzije obračuna, ali je evidentno da je inicijalni povod prosuto piće. Po prvoj verziji, posle svađe oko prosutog pića, u toaletu kluba je nastala tuča. Navodno, ubijeni Stefan je sa drugom Milanom, koji je ranjen, i A. M. rešavao nesuglasice sa osumnjičenim Filipom. Ubrzo je svađa zamenjena pesnicama. Filip je izvukao deblji kraj. Kako se sumnja, on je nakon toga izvadio nož i usmrtio Stefana, tako što mu ga je zario u grudi, a Milana je ubo u stomak. Tada je slučajno posekao jednog mladića, koji se tu zadesio i on je pušten na kućno lečenje - rekao je izvor.

Policija je reagovala i privela i A. M., koji je učestvovao u tuči. Uzimaju se izjave svih svedoka koji su tu bili. Tokom jučerašnjeg dana porodica nastradalog mladića zanemela je od tuge i bola.

Sukob je nastao kada je osumnjičeni oborio čašu s pićem

Komšije ubijenog mladića objasnile su da su svi suviše potreseni nakon tragične vesti.

- Znam da je negde radio kao obezbeđenje. Divan momak, ceo komšiluk plače za njim - rekao je jedan Nišlija koji živi u ulici gde stanuju i roditelji pokojnog mladića.

Kako saznajemo, Stefan je radio u obezbeđenju niškog UKC.

- Divan, miran, tih dečko, ovde je radio pet, šest godina. Iz domaćinske je kuće, roditelji su mu vredni, pošteni. Imao je devojku koja takođe radi u UKC. Svi smo u šoku - kazao je jedan od kolega žrtve.

Ubijeni je radio kao obezbeđenje u KC Niš

Majka ranjenog: Ne mogu da prestanem da plačem

Majka ranjenog Milana C. rekla je da su je tokom jutra o tragediji obavestili drugovi njenog sina.

 - Pre nego što mi je sin izašao u grad, svoje dete i sestrinog sina je odvezao u bioskop. Onda je sa drugovima izašao. Spavala sam kada su došli njegovi drugari i rekli: „Ništa se ne plaši, nije strašno ništa“. Posle su mi rekli da je uboden i da je operisan. Plačem od jutros, ne mogu da stanem. Žao mi je njegovog druga koji je nastradao -  rekla je majka.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading