"PLAČEM CELO JUTRO" Potresna ispovest majke mladića koji je sinoć ranjen u Nišu
Printscreen

Ovako  govori Lj. C. majka M. C. koji je teško ranjen noćas u tuči kafiću u Ulici 7. Juli u Nišu u kojoj je ubijen njegov drug Stefan Stefanović.

- M. je juče odvezao sestrinog i svog sina u bioskop u Niš, pa je otišao popodne da ih doveze. Uveče je izašao u grad. Spavala sam kada su jutros došli njegovi drugari i rekli: "Ništa se ne plaši, nije strašno ništa". Posle su mi rekli da je uboden i da je operisan. Plačem od jutros, ne mogu da stanem. Žao mi je njegovog druga koji je nastradao - priča Lj. C.

Ona kaže da su se Stefan Stefanović i njen sin družili i da ga zna kao dobrog mladića.

- Treba da operišem kolena, kad odem u KC na pregled on mi uvek pomogne da se snađem tamo i sve mi pokaže gde je šta da ne lutam. Mlad dečko, greota - kaže ona.

Podsetimo, muškarac F. P. (30) noćas je u jednom kafiću u Nišu nožem zadao ubodne rane trojici mladića, od kojih je Stefan Stefanović (26) preminuo, jedno lice zadobilo je teške telesne povrede opasne po život, a jedno je pušteno na kućno lečenje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, brzom akcijom uhapsili su F. P. iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

 

 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading