PORODIČNA TRAGEDIJA KOD NOVE VAROŠI Tinejdžera smrskala prikolica pred ocem!
EPA/dilip singh000

Dečak Ž .P. (14) iz sela Kućani kod Nove Varoši nastradao je u sredu u popodnevnim satima kada je pomagao ocu Paunu P. da spremi drva za zimu. Dečak je, navodno, poginuo kada se prevrnula traktorska prikolica i srmskala ga!

Kako saznajemo, njegov otac je s posla otišao s njim do šume, gde su sekli drva. Po utovaru, krenuli su nazad kući, ali se traktor s prikolicom koji se nalazio na strmini prevrnuo i dečaku nije bilo pomoći.

Meštani sela Kućani rekli su da je otac dečaka sve radio kako bi njemu i njegovom bratu obezbedio pristojan život. Oni su mu u tome i pomagali.

- Paun radi u obližnjoj pilani i, od kako ga je supruga ostavila jer se preudala, posvetio se sinovima. Deca su zajedno s njim radila oko kuće jer su ovde drugačiji uslovi. Pa tako je i nebrojeno puta Paun u šumu vodio nastradalog dečaka jer je bio stariji i mogao je da mu pomaže i uči o životu. Otac je pozajmio traktor i sa sinom otišao u šumu. Međutim, dogodila se tragedija, a Paun ne može od tuge da dođe sebi. Na njegove oči mu je stradao prvenac - pričaju meštani.

Oprez: Prošle nedelje
nastradalo sedmoro!

Tokom prošle nedelje, kako je Alo! pisao, dogodile su se brojne saobraćajne nesreće na putevima Srbije. Poginulo je sedam osoba, dok se lekari bore za 11 života. Među najmlađim povređenim putnicima bile su beba od godinu dana i devojčica od četiri godine.

Kako kažu, za decu iz ovoga kraja raspust je drugačiji nego za njihove vršnjake iz gradova. Upravo zbog toga je nastradali mališan i išao s ocem u šumu.

 - Ovde, da bi se opstalo, mora da se radi i unapred o svemu razmišlja. Tako su, dok je još uvek leto, otac i sin spremali ogrev za zimu. Nisu želeli to da prodaju, već da imaju za sebe. Ovde je zima oštra i duže traje. Dečak se radovao školi jer je septembra trebalo da pođe u osmi razred. Znao je da zajedno mogu sve i oko svega su se dogovarali, čak i kada treba da se kupi komad garderobe ili obuća. Napravili bi plan i prvo bi se kupilo onome kome je u tom trenutku neophodna, pa bi se čekala prilika za drugog - rekli su meštani sela.

Oni su dodali da se otac nastradalog dečaka nije libio ni dodatnih poslova pored redovnog jer je imao samo jedan cilj - da deci pruži što kvalitetniji život.

Užas i u Beogradu: Iz kafane u smrt

Avas Lj. (34) poginuo je u nesreći na Zrenjaninskom putu, nedaleko od skretanja za Kotež, dok je Teodora T. (22) zadobila povrede i prevezena je u Urgentni centar. Kako se nezvanično navodi, ona je u stabilnom stanju. Nesreća se dogodila u četvrtak pred zoru kada je vozač „reno klija“ udario u automobil ispred sebe, izgubio kontrolu i sleteo u desnu stranu van kolovoza. Potom je udario u ogradu, pa u još jedno parkirano vozilo u dvorištu. Vatrogasci su morali da seku njegov automobil da bi ga izvukli.

Nastradali je nemački državljanin srpskog porekla, a navodno je povređenu devojku upoznao prethodne večeri u kafani u Borči.

Kako se sumnja, posle večernjeg provoda devojku je vozio u stan u Kotežu jer mu tu živi bliska rodbina. Pretpostavlja se da je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad automobilom. Njegovo telo je poslato na obdukciju, a smrskani automobil na vanredni tehnički pregled.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading