MAJKA GA NAPUSTILA, OTAC RADIO TEŠKE FIZIČKE POSLOVE DA BI PREŽIVELI Tužna sudbina dečaka (13) koji je poginuo kod Nove Varoši
EPA/dilip singh000

Trinaestogodišnji dečak iz novovaroškog sela Kućani, nastradao je u sredu u popodnevnim satima nakon što se prevrnuo traktor, kojim je njegov otac Paun P. izvlačio drva iz obližnje šume.

Prema nezvaničnim saznanjima nastradali dečak, u trenutku prevrtanja nalazio se na prikolici koja ga je prikleštila i ubila.

- Nesrećni dečak živeo je sa ocem i mlađim bratom, a 1. septembra trebalo je da krene u osmi razred. Paun P. porodicu je izdržavao radeći na pilani. Nesluteći kakva će ga tragedija zadesiti otišao je u sredu nakon posla sa sinom u šumu, u nameri da pripremi drva za zimu, koja u ovim krajevima zna da bude itekako duga i hladna. Međutim, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, traktor sa prikolicom koji se nalazio na strmini prevrnuo se i dečaku, koji nije uspeo da iskoči sa prikolice, nije bilo pomoći - kazali su za RINU komišje iz novovaroškog sela.

Tačan uzrok tragedije, koja je potresla celo selo utvrdiće policija i tužilaštvo.

Inače, pre nekoliko godina Paunova supruga i majka dvojice dečaka, ostavila ih je i preudala se u susedno selo. Od tada otac je brinuo o deci, i izdržavao ih radeći najteže fizičke poslove.

 

Komentari (1)

Loading
Лара

11.08.2022 13:04

Каква је то мајка ? Саучешће оцу и брату . Нека га анђели чувају , када то већ није учинила мати !