TUĐE DETE DALA BIVŠOJ SVEKRVI Detalji bolesnog plana devojke koja je otela bebu i odnela je kod bivšeg dečka tvrdeći da je njegov sin
Foto: Alo.rs

Nenormalno! Bebisterka Jelena J. (35) iz Kruševca je dete koje joj je dato na čuvanje odvela kod svog bivšeg dečka Dejana S. (40) rekavši mu da je njegov sin, najpre je šokirala njegovu majku! Dete joj je gurnula u ruke uz reči: „Na, uzmi ga, ovo je tvoje unuče!“, a ceo plan je osmislila jer je bivšem lagala da se porodila.

Kako smo ranije pisali, bizarni incident se dogodio jer je Jasmina glumila bebisiterku. Javila se na oglas preko društvenih mreža, a nakon što joj je nesrećna majka poverila dete, ona je krenula u akciju. Dete je prva tri dana vodila u park da bi izgledalo kao da se brine o dečaku. Poverenu bebu, umesto u park, četvrtog dana odnela je kod bivšeg momka i predstavila ju je kao njihovog sina. Srećom, majka bebe Katarina N. (38) je pravovremeno reagovala kada se osumnjičena nije u dogovoreno vreme vratila iz šetnje i mobilni joj bio nedostupan. Ona je smireno prijavila nestanak deteta policiji, koja je odmah reagovala.

Majka: Pazite kome dajete dete na čuvanje!

Majka bebe Katarina N. je u grupi na Fejsbuku u kojoj je angažovala osumnjičenu podelila fotografiju dadilje uz koju je napisala „ovo je osoba koja je kidnapovala moje dete“, i objasnila kako je došlo do toga da je angažuje.

- Pronađena je preko ove grupe i delovala je sasvim normalno prvih par puta kada je čuvala mog sina. Nažalost, juče sam je pustila do parka koji je na par minuta od stana i napravila sam katastrofalnu grešku koja je mogla skupo da nas košta - objašnjava majka, i dodaje:

- Dok je bila napolju non-stop mi je slala poruke i slike kako mali spava i kako je sve ok. Molim vas, obratite pažnju na nju, jer je puštena da se brani sa slobode. Svako dobro, čuvajte se i čuvajte svoje bližnje.

- Prvo je pregledan park gde je Jelena trebalo da bude, a zatim je locirana i za nepunih sat vremena je pronađena. Tada je klupko počelo da se odmotava i otkrivena je neverovatna priča. Ona je osmislila plan kako da dođe do bebe a da zatim uz njenu pomoć vrati izgubljenu ljubav - navodi izvor, i dodaje da je Jelena po hapšenju smireno priznala da je bebu iskoristila kako bi posetila bivšeg dečka:

TUĐE DETE DALA BIVŠOJ SVEKRVI Detalji bolesnog plana devojke koja je otela bebu i odnela je kod bivšeg dečka tvrdeći da je njegov sin

Foto: Alo.rs

 

 

- Rekla je da je htela da pokaže bivšem dečku šta je izgubio. Mislila je na sebe i bebu. Ona je Dejanovoj majci s vrata utrapila bebu u ruke i rekla „Na! Uzmi ga, on je tvoje unuče“, što je ženu šokiralo! - počinje da objašnjava naš izvor.

Deda: Dete nam vozila pet kilometara!

Deda (74) dečaka ispričao je za medije da je njegov unuk iako je mali doživeo šok.

-  Vidi se da nam je dete preživelo šok. Ona je bebu vozila u dečjim kolicima oko pet kilometara samo u jednom pravcu, i to po jučerašnjem vrelom danu, jer na tom putu nema hladovine - kazao je uplašeni deda. 

Prema rečima našeg sagovornika, Jelena i Dejan su se neko vreme zabavljali i živeli su zajedno. Kada su raskinuli, ona mu je rekla da je trudna, ali on je i dalje odbijao da se s njom pomiri.

- Oni su se u prvoj polovini godine posvađali, posle čega je ona otišla od njega. Međutim, ona mu je sve vreme slala poruke i obaveštavala ga kako napreduje trudnoća. Pred kraj juna mu je javila da je postao otac, na šta ju je Dejan pitao kada će videti dete - rekao je izvor, i dodaje da je zatim razvila priču ravnu filmskom scenariju:

- Jelena je imala pregršt izgovora u početku, međutim, početkom avgusta Dejan je insistirao da vidi dete. Tada je Jelena najverovatnije smislila plan, te se preko jedne Fejsbuk grupe ponudila da čuva decu. Tragala je za muškom bebom do dva meseca starosti i kada je pronašla žrtvu, krenula je u realizaciju svog plana. U petak je izvela bebu u šetnju i tada se javila Dejanu šaljući mu sliku kolica uz obećanje da će on videti sina u ponedeljak, što je i uradila. Koji minut po njenom dolasku u Dejanovu kuću oboje su privedeni, a beba je bez povreda vraćena majci - kaže izvor.

Kako saznajemo, Jelena je na saslušanju izjavila da je imala spontani pobačaj, a da je svom dečku pričala da je i dalje trudna.

- Da li je bila trudna, to će se dalje tokom istrage utvrđivati, jer treba da se ustanovi da li se radi o posttraumatskom šoku ili, jednostavno, ona ima neki drugi zdravstveni problem. Njeni članovi porodice ostali su zatečeni kada su saznali šta je uradila - rekao je izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading