IGOR SRBIN PRVO BIO NINDŽA LOPOV! Novi detalji iz života jednog od najkrvoločnijih ubica Evrope koji dolazi iz Subotice
Foto: Alo.rs

Prvo je bio „nindža lopov“! Norbert Feher, poznat pod pseudonimima Igor Srbin, Igor Rus ili Igor Vaclavić, koji važi za jednog od najkrvoločnijih ubica Evrope, prvo je bio poznat kao „nindža lopov“. Mesecima je Španiju terorisao muškarac koji je šetao s lukom i strelom, a hapšenjem Fehera zbog brojnih ubistava otkriveno je da je to zapravo bio on.

Foto: Alo.rs

Norbert Feher u sudnici foto: Facebook

Subotičanin Norbert Feher godinama je važio za najtraženijeg ubicu! Počinio je ubistva u Italiji, a zatim je pobegao u Španiju gde se krio po planinama i močvarama. Tom prilikom je nastavio svoj krvavi pir. Posle hapšenja počela su i njegova suđenja, a koliko je to opasan psihopata najbolje govori podatak da je čak i u sudu sedeo u posebno napravljenoj komori od neprobojnog stakla.

Foto: Alo.rs

Norbert Feher u sudnici foto: Facebook

Pazario dve doživotne

Norbert Feher je u Italiji ubio barmena i stražara u aprilu 2017. godine. A u španskom selu Teruelu ubio je farmera i dva agenta Civilne garde (španska policija) koji su ga pratili. U Španiji je osuđen na doživotnu kaznu zbog trostrukog ubistva. Sud je dodatno dosudio po pet godina zatvora za tri krivična dela pljačke, za koje je Feher osuđen, a porodicama žrtava trebalo bi da isplati i odštetu veću od 3 miliona evra. Takođe je i u Italiji osuđen na doživotnu.

 

- Pored brojnih krivičnih dela kao što su ubistva i pokušaji ubistva Igor Srbin je u junu osuđen i za krađe počinjene 2016. u Španiji. Tada su ga svi tražili kao „nindžu lopova“.  U Argentanu i Rodinju kretao se naoružan sekirom, lukom i strelama. Po kućama je krao sitan plen. Bio je zadovoljan krađom hrane, kuhinjskim noževima ili tabletom. Jednom prilikom se u stanu povredio i ostavio DNK trag, ali u to vreme uzorci krvi koje su prikupili forenzičari nisu rekli ništa, jer ga nije bilo u bazi. Tada se samo znalo da je reč o nekom strancu i prozvali su ga „lopov nindža“ - navode španski i italijanski mediji, a zatim se hapšenjem Fehera zbog brutalnih ubistava otkrilo da je to zapravo bio on dok se skrivao po Evropi:

Foto: Alo.rs

Norbert Feher u sudnici foto: Facebook

Bizarno: Monstruma obožavaju žene!

Pod strogim nadzorom Vaclavić izdržava svoje kazne, a ono što je mnoge šokiralo je to da mu pišu brojne žene. Strani mediji navode da mu svakodnevno stižu pisma, a da je čak i tražio da prima posete dveju žena, što mu je navodno bilo dozvoljeno.

 

- Niko nije mogao ni da nasluti da je „lopov nindža“ zapravo traženi opasni ubica. Za to je kažnjen sa dve godine i četiri meseca, kao i novčanom kaznom od 800 evra za tešku krađu. Da bude tragičnije, on je najnormalnije priznao to delo i izvinio se vlasnicima stana, što je bilo bizarno s obzirom na to da za brutalna ubistva nije imao trunke kajanja i da je osuđen na doživotne kazne - navode izvori stranih medija.

Podsetimo, Norbert Feher proglašen je krivim za trostruko ubistvo u Španiji, a u Italiji za dva ubistva. Takođe, osuđen je dodatno i na 21 godinu zbog pokušaja dvostrukog ubistva koja je počinio neposredno pred njegovo hapšenje u toj zemlji 2017.

Reč je o čoveku sa više identiteta. Predstavljao se kao Srbin, Hrvat i Rus, a 2006. se iz Srbije se preselio u Italiju gde je počinio brojne pljačke, razbojništva, krađe ali i ubistva. Italija je od Španije tražila njegovo izručenje zbog ubistava, ali su španske vlasti odlučile da mu se sudi u toj zemlji za više zločina.

Komentari (0)

Loading