DADILJA IZ KRUŠEVCA MESECIMA KOVALA PLAN DA OTME DETE! Evo kako se branila, saslušan i njen bivši partner
Shutterstock/Alo! ilustracija J.V.

Naime, otetog mališana predstavila im je kao njihovog zajedničkog sina.

– Po svemu sudeći J.J. je nekoliko meseci kovala plan kako da pridobije D.S. Tražila je posao bebisiterke kako bi mogla dete da predstavi kao svoje. Tako ju je pre nekoliko dana zaposlila jedna majka koja je imala dečaka starog 40 dana- objašnjava izvor.

Uhapšena J.J. u jednom trenutku juče je rekla da će sa bebom izaći da je prošeta. Tada je iskoristila priliku i mališana odnela u kuću svog bivšeg partnera. Uplašena majka pozvala je policiju i prijavila zaista nesvakidašnji slučaj.

– Njemu je rekla da se pre mesec i po dana porodila i da je u pitanji njihov sin. Ubeđivanje je prekinula policija koja je upala u kuću i uhapsila ženu. Ona je odmah sve priznala. Saslušan je i D.S. koji je potvrdio da su bili u vezi, ali da ništa nije znao o njenoj trudnoći.

DADILJA HTELA DA UKRADE BEBU Novi detalji nestanka mališana u Kruševcu

Podsećanja radi i policija se juče saopštila da je brzim i efikasnim radom, pronašli su bebu staru 40 dana za koju je njena majka prijavila da je nestala.

Naime, majka je pozvala policiju i rekla da je njenu bebu u šetnju odvela tridesetpetogodišnja žena koja ju je povremeno čuvala i da je nije vratila u dogovoreno vreme, kao i da nije dostupna na telefon.

Sve raspoložive policijske snage odmah su krenule u potragu za bebom i ona je ubrzo pronađena u kući momka tridesetpetogodišnje žene.

Beba je pronađena bez ikakvih povreda, a policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading