PORODIČNO NASILJE KOD MLADENOVCA Muž pretukao ženu jer mu se večera nije dopala
Foto: Depositphotos

Policija u Mladenovcu uhapsila je juče Gorana P. (48), iz okolnog sela, zbog sumnje da je pretukao suprugu S.P. jer mu je spremila i postavila večeru koja se njemu nije dopala, saznaje "Telegraf.rs".

Njemu je zbog nasilja u porodici određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti izveden pred tužioca.

- Nesrećna žena pozvala je policiju i prijavila da je muž fizički i psihički zlostavlja. Da je davi i udara rukama i da se plaši da će je ubiti. Ona je priznala da ga je i sama udarila nekoliko puta kako bi se odbranila - kaže naš izvor blizak slučaju.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, uhapšeni Goran do detalja je policajcima u Mladenovcu ispričao šta se dogodilo nakon što je uveče došao u kuću.

On je , navodno, priznao da je šamarao suprugu jer je bio besan šta mu je spremila za večeru, ali je rekao da nije imao nameru da je ubije.

- On je nakon privođenja zatražio lekarsku pomoć jer je i sam dobio batine od S. P. Pregledan je kod lekara, ali nije bilo potrebe za ukazivanjem pomoći. On se trenutno nalazi u pritvoru- dodaje naš sagovornik.

Kako komšije ovog para kažu oni su u kraju poznati po čestim svađama.

- Bila je jednom policija. Čuli smo da ju je napao i tukao, ali ona o tome nije želela da priča. Dugo su u braku i valjda je tu zbog dece. Od ponedeljka ga nismo videli, kažu da je u pritvoru- rekla je za "Telegraf.rs" komšinica bračnog para.

S. P. je policiji rekla da već godinama ima narušene porodične odnose sa suprugom i da ga je već prijavljivala policiji zbog nasilja u porodici.

 

Komentari (0)

Loading