NASILNIK IZA REŠETAKA Određeno zadržavanje napadaču sa Kalemegdana
MUP

Naime, tužilaštvo je za napad odredilo kvalifikaciju krivičnog dela nasilničko ponašanje, a ako se nakon pregleda žene utvrdi da je zodbila teške telesne povrede, njemu će se na teret stavljati i krivično delo u sticaju sa teškim telesnim povredama, saopštilo je to tužilaštvo.

Takođe, tužilaštvo ističe da ukoliko se utvrdi da je osumnjičeni napao i službena lica, biće mu stavljeno na teret i krivično delo napad na službeno lice.


Osumnjičeni će u roku od 48 sati biti saslušan u tužilaštvu, nakon čega će se sprovesti istraga ispitivanjem oštećene, svedoka, veštačenje okrivljenog, povreda oštećene, pribavljanje video zapisa itd...

Iz MUP-a je ranije rečeno Tanjugu da je uhapšen muškarac koji je jutros udario stariju ženu kod česme na Kalemegdanu.

Brzom akcijom policajaca iz stanice Stari grad uhapšen je Andrej G. (38) zbog sumnje da je jutros napao, udario pesnicom i povredio ženu na Kalemegdanu.

Osumnjičeni je prilikom hapšenja bio agresivan, pružao je otpor, ali je brzo savladan i doveden u policijsku stanicu.

- Jutros oko 08.20 na Kalemegdanu, pored jedne česme, muškarac od oko 35 godina napao je stariju ženu. Povoda za napad nije bilo, a muškarac je ženu udario pesnicom u lice i potom pobegao, a žena je hospitalizovana.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading