INSPEKTOR OTKRIO ZAŠTO JE UBEĐEN DA JE ZORAN UBIO JELENU Ovo je probudilo sumnju u meni da on ne priča istinu...
Foto: Alo.rs

- Ja kao policajac radim kriminalističku obradu, ne forenzičku. Kada se desi ubistvo sa nepoznatim izvršiocem, to je jako bitno naglasiti, mi postavimo kao policajci verziju događaja, pa indicije, sa indicija idemo na operativna saznanja - rekao je Popović i dodao:

- Kada je Zoran Marjanović došao sa detetom, pošto nije imao, kao, kome dete da ostavi. Rekao je da je on izašao da njegova supruga trči i da je ona trčala. Postavljao sam mu pitanja. Rekao je da nikoga nije bilo na nasipu i da su zato i došli. Oni su prvo trebali na neko jezerce da trče, pa je Jelena Marjanović rekla da zbog gužve idu na nasip.

Ja sam razgovarao sa njim i meni je on to rekao. Zato je to probudilo sumnju u meni da on ne priča istinu. Ne možete vi na pravcu od 200, 300 metara gde nema žive duše, da on ne vidi da je njemu neko oteo ženu, kako on kaže. Dok je on davao prijavu o nestanku, ja sam zvao načelnika 3. odeljenja (Odeljenje za krvne i seksualne delikte). I ovo mu predočio što sam sad rekao.

Kad smo pronašli leš bila je nedelja. Sutradan. Psi tragači su nanjušili mesto, pozvali smo vatrogasce, da na normalan način izvuku leš i da ga polože na jednu travnatu površinu pored kanala. Problem je nastupio kada državni tužilac nije mogao odmah da izađe na lice mesta, zato što je tog dana imao veliki broj privedenih lica u Palati pravde. 

Tek posle tri sata je koleginica iz tužilaštva došla. U međuvremenu sam poslao i forenzičku i uviđajnu ekipu, znači kriminalističkog inspektora, sa kojim sam stalno bio na vezi. Kad su izvukli iz kanala rekao sam da dobro pregleda sve promene. On mi je rekao da je primetio da na temenom delu glave ima veći broj posekotina sa oštrim ivicama, što ukazuje da je udarena ili nožem ili satarom. 

To su bile prve informacije lica mesta. Pitao sam za tragove na licu mesta. Krvi nije bilo, nađena je jedna patika. opertlana, čiji je đon bio čist. Ko će da izađe da džogira sa otpertlanom patikom? Niko. Nego je navučena patika, a ona doneta tu i bačena - zaključio je inspektor Žarko Popović.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading