DETALJI HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DEDE I BABE Evo šta je rekao policajcima koji su ga uhapsili
Foto: Alo!

Prema saznanjima medija policijska patrola naletela je sasvim slučajno na automobil koji se nalazio iza jednog šumarka.

- Policajci su zaustavili svoje vozilo i izašli kako bi pogledali ima li koga u tim kolima. Kada su se uverili da je automobil prazan kroz sistem su proverili registarske tablice - navodi dobro obavešteni izvor.

Prilikom provere u sistemu policajci su se začudili kada im je saopšteno da je za tim vozilom raspisana potraga zbog otuđenja i da onaj ko naleti na taj automobil hitno pozove Policijsku stanicu u Zmajevu.

- Kolegama je tek tada postalo jasno da je možda osumnjičeni za dvostruko ubistvo u blizini i nakon što su dobili potvrdu da on koristi ovo vozilo stupili su u akciju - dodaje sagovornik.

U tom trenutku iz šume je izašao muškarac koji je polako prišao automobilu.

- Činilo se kao da je ušao u šumu kako bi se olakšao. Mirno je došao do kola, a onda su ga policajci, koji su se u međuvremenu pritajili, zaskočili - tvrdi izvor.

Na pitanje policajaca ko je i odakle dolazi Marko P. Je odgovorio da je iz Vršca i da živi u centru grada.

- Policajci su mu zatražili dokumenta, a on im je odgovorio da ih nema kod sebe. Međutim, policajci su bili uporni i osumnjičeni im je ubrzo priznao ko je i odakle dolazi - priča on.

Marku P. su dvojica policajaca odmah stavili lisice na ruke i priveli ga u Policijsku stanicu u Vršcu.

Uhapšen na Trbušanima, zaplenjeno 2.950 paklica cigareta - Alo.rs

- Nije pružao otpor niti je mnogo pričao. Videlo se da je u šoku. Sve vreme od zločina živeo je u automobilu, a njegovo kretanje tih dana biće predmet istrage - napominje on. 

Podsetimo Marko P. uhapšen je sinoć u Vršcu zbog sumnje da je izvršio dvostruko teško ubistvo svog dede Dragana Manojlovića (74) i i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83).



PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading