Pijan i drogiran ubio prijatelja Ere Ojdanića! Detalji zločina u Stepojevcu!
Facebook

Miloš N. (22) uhapšen je u nedelju u Stepojevcu zbog sumnje da je posle svađe u saobraćaju udario pesnicom u glavu Zorana J. (63), koji je pao na pločnik i preminuo. Žrtva je, inače, dobar prijatelj poznatog folk pevača Ere Ojdanića!

Pijan i drogiran ubio prijatelja Ere Ojdanića! Detalji zločina u Stepojevcu!

Foto: Alo!

 

Kako saznajemo, zločin se dogodio u 18 časova u Ulici 7. oktobra, u trenutku kada je Zoran prelazio ulicu na pešačkom prelazu nedaleko od bifea, čiji je vlasnik.

- Semafor u toj ulici ne radi vikendom, što znači da je pešak imao prednost. Mladić je automobilom „fijat stilo“, koji je navodno ukrao jednom mladiću, došao iz pravca Velikih Crljena. Sumnja se da je hteo da prođe bez zaustavljanja. Međutim, najednom je naleteo na muškarca, koji mu je navodno rekao: „Kuda si pošao?“, verovatno pokušavajući da mu objasni da on ima prednost jer semafor ne radi. Trenutak kasnije vozač je parkirao automobil pored puta i prišao muškarcu. Navodno mu je rekao: „Kome ti psuješ majku i pokazuješ srednji prst?“. Potom je usledio šok - navodi jedan od očevidaca.

On kaže da je osumnjičeni mladić zatim udario pešaka u glavu i polomio zglob na ruci.

- Zoran je pao, a vozač se vratio u automobil i pobegao. Navodno, otišao je kući, gde živi s majkom i sestrom. Policajci su došli nakon nekog vremena kod njega i on nije želeo da se preda. Govorio je da će se ubiti ako ga uhapse. Tada je policija uspela da uđe u kuću. Pregovarali su s osumnjičenim tri sata. Na kraju se ipak mirno predao. Sumnja se da je bio pijan i drogiran u trenutku hapšenja - kaže naš sagovornik.

Otac: Zoran je psovao mog
sina i pocepao mu majicu!

 

Slobodan N., otac osumnjičenog Miloša, izjavio je juče da njegov sin nikada nije bio problematičan.

- Miloš je utrčao u kuću, bio je iscepan. Rekao je da ga juri neko u BMW-u. Mislio sam da se s tim nekim iz auta zakačio. Izašao sam i pitao tog muškarca šta je bilo, ali se on okrenuo i otišao - rekao je Slobodan, i dodao:

- Ponovio je da je imao incident na pešačkom prelazu. Rekao je da je zakočio kada se čovek pojavio na ulici, kao i da mu je svirao. Čovek je počeo da ga psuje, njega i porodicu. Miloš se sa strane parkirao i upitao ga u čemu je problem. Čovek koji se osećao na alkohol ga je napao, pocepao mu majicu i psovao ga. Kada mu je pocepao majicu, Miloš ga je tada udario. Kada je taj čovek pao na trotoar, počeli su da iz kafane izlaze njegovi prijatelji, zbog čega se prepao i seo u auto i odvezao se - rekao je Nastić.

Hitna pomoć je brzo došla na mesto zločina i lekari su pokušali da spasu muškarca. Međutim, udarac glavom o pločnik bio je jak i on je preminuo istog trenutka kada je pao. Zatečen je u velikoj lokvi krvi.

Slučaj je potom preuzelo Više javno tužilaštvo, koje je naložilo da se obavi obdukcija tela. Zatražilo je i da se uradi toksikološka analiza osumnjičenog vozača.

Pijan i drogiran ubio prijatelja Ere Ojdanića! Detalji zločina u Stepojevcu!

Facebook

 

Tužilaštvo je zatražilo od policije i da pribavi snimke sa kamera za video-nadzor u okolini, kako bi se utvrdile sve činjenice. U kratkom vremenskom roku biće saslušani i svi svedoci zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, Zoran je među voljenima bio poznat pod nadimkom Cule. Bio je vlasnik pečenjare kojom je izdržavao porodicu. Iza sebe je ostavio dvoje dece i četvoro unuka.

Folk pevač Era Ojdanić juče je izjavio da mu je žao Zorana i da ga je znao kao dobrog čoveka i domaćina.

Pijan i drogiran ubio prijatelja Ere Ojdanića! Detalji zločina u Stepojevcu!

Printscreen/Premijera

 

- Prošao sam pored mesta na kojem je Cule stradao i video sam gužvu i sanitetska kola, ali sam tek kasnije čuo šta se desilo i da se radi o njemu. Mnogo mi ga je žao jer ga znam kao dobrog domaćina iz ugledne kuće. Sarađivali smo i poslovno jer se on bavio uslužnim pečenjem. Mnogo mi je žao što smo okruženi sa toliko nervoznih ljudi. Kažu da je Cule izgubio život od nervoznog vozača koji je izašao iz kola i udario ga. Treba prećutati i skloniti se od svakog ko postupi ishitreno i nervozno, jer takvi sukobi ne donose nikome ništa dobro - rekao je Ojdanić.

Majka ubice isekla vene!
 

Majka osumnjičenog Miloša je u trenutku hapšenja, kako saznajemo, presekla sebi vene.

- Kukala je kada su nadležni odvodili njenog sina. Uzela je nož i isekla vene. Hitna pomoć je intervenisala i prevezla je u bolnicu. Zasad nije poznato njeno stanje - navodi naš izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gustav

13.07.2022 09:07

15 godina zatvora za ubistvo. Trajno oduzimanje dozvole.