"KOME TI PSUJEŠ MAJKU?" Miloš N. (22) nakon svađe izašao iz kola i udario nesrećnog čoveka (63), koji je odmah preminuo
Foto: Printscreen/instagram

Zoran je prelazio ulicu na obeleženom pešakom prelazu, a Miloš je automobilom dolazio iz pravca Velikih Crljeni, a semafor nije radio.

- Bio sam na svega nekoliko metara od incidenta. Sve je počelo zbog pešačkog prelaza. U jednom trenutku vozač "stila" je parkirao sa strane automobil i prišao Zoranu. Čuo sam da ga je pitao: "Kome ti psuješ majku i pokazuješ srednji prst". Udario ga je pesnicom u lice i Zoran je pao. Vozač je dao gas i pobegao.

Čuo sam da je uhapšen kasnije. Zorana znamo svi kao divnog čoveka, a mladića iz okoline Lazarevca ne poznajemo- rekao je jedan od očevidaca ubistva.

 

 

Kako se saznaje, slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo koje je naredilo da se obavi obdukcija ubijenog Zorana J, ali je toksikološkim analizama potvrgnut i vozač Miloš N.

- Osumnjičenom za ubistvo noćas je određen pritvor. On će u toku dana biti saslušan u tužilaštvu - kaže izvor blizak istrazi.

Tužilaštvo je tražilo od policije da pribave i snime sa okolnih vide kamera, a u sklopu istrage saslušaće se i svedoci.

Zločin se dogodio juče u 18 časova u mestu Stepojevac kod Beograda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Бла Бла

11.07.2022 11:28

Више се не сме прећи и на пешачком!!!! Аууу баш дивљи Српски народ 😮

Milan

11.07.2022 11:32

Бахати силеџија, убије човека, може му отац бити. Послати га на дугогодишњу робију !

Divna

11.07.2022 11:41

Strasno je da jedan mlad covek izade iz kola I nemilosrdno ubije.U poslednje vreme svi su ljuti I nervozni olako psuju I grde ne misle koga ce povrediti a koga izazvati da Tako strasno reaguje.