NIJE IMAO NIKAKAV KONTAKT SA SINOM Oglasio se otac Malčanskog berberina nakon vesti da je preminuo
MUP

Dušan Jovanović, otac Ninoslava Jovanovića, poznatog kao Malčanski berberin, kaže da je porodici noćas javljeno da je on u zatvoru preminuo.

Podsetimo, Jovanović koji je u Zabeli izdržavao kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i mučenja devojčice, preminuo je noćas u Opštoj bolnici u Požarevcu od posledica srčanog udara. Kako je rečeno iz UIKS, njemu je u kasnim večernjim satima pozlilo u ćeliji, prebačen je u stacionar, pa u bolnicu, gde je preminuo.

- Zvali su da jave da je umro, ali ne znam ništa više, ni kada ćemo preuzeti telo ni kada će biti sahrana - rekao je Dušan Jovanović za Kurir i dodao da sa sinom nije imao kontakt, niti ga je obilazio u zatvoru.

- On jeste imao srčanih problema i upućen sam da su mu ugrađena dva stenta prošle godine, ali ga mi nismo obilazili.

Jovanović se kratko osvrnuo i na dela koja je njegov sin počinio.

- Dobro se zna šta je sve u životu on uradio. Pola svog veka proveo je po zatvorima. Zbog njega nam je uvek stajao kamen na srcu - zaključio je Dušan Jovanović.

Da podsetimo, Ninoslav Jovanović prva je osoba u Srbiji osuđena na doživotnu kaznu, a svoje poslednje zlodelo izvršio je ni punih mesec dana od uvođenja ove kazne u naš sistem u decembru 2019. Jovanović je ranije robijao zbog silovanja i pokušaja silovanja dece. Nadimak po kome je poznat zaradio je na jeziv način - svojim žrtvama je sekao kosu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading