DETALJI TRAGEDIJE U ZMAJEVU Zaklao dedu i babu zbog velike sume novca?!
Foto: Alo!

Policija traga za Markom P. (29) zbog sumnje da je sekirom preklao svog dedu Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83) u kući u Ulici Radoja Domanovića u selu Zmajevo kod Vrbasa!

Kako saznajemo, žrtve su u lokvi krvi pronađene u sredu u 23 časa, nakon što je ćerka Dragana Manojlovića prijavila policiji njegov nestanak.

- Draganova ćerka Ružica rekla je policajcima da joj se otac ne javlja na telefon, a da živi sam. Oni su potom obili ulazna vrata kuće i zatekla dva tela s povredama, oblivena krvlju. Sudeći po ranama, sumnja da se da su ubijeni sekirom - navodi naš izvor, i dodaje da je Zora Dakić prošle godine došla kod svog brata iz Hrvatske kako bi nastavila život s njim.

DETALJI TRAGEDIJE U ZMAJEVU Zaklao dedu i babu zbog velike sume novca?!

Facebook

 

Prikupljanjem tragova na mestu zločina i ispitivanjem članova porodice žrtava, policija je posumnjala da je dvostruko ubistvo počinio Draganov unuk, koji je navodno i ranije uzrokovao brojne probleme.

Potrošio ukradene pare

Susedi ubijenih kažu da je Dragan bio dobar čovek i da je svima pomagao.

- Poslednjih nekoliko meseci je oboleo, pa je njegova sestra došla iz Hrvatske da se brine o njemu. Njegov unuk je valjda radio u Beogradu kao konobar, ali je nakon toga počeo da čisti peći s drugom. Priča se da se mnogo zadužio i da je potrošio 30.000 evra, koje mu je deda oprostio. Navodno se i porodica distancirala od njega - kažu komšije.

- Na ulaznim vratima kuće zatečeno je razbijeno staklo, pa se pretpostavlja da ga je osumnjičeni polomio kako bi ušao i ućutkao dedu. Budući da je s Draganom u kući bila i njegova sestra od ujaka, ubica je verovatno odlučio da se i nje otarasi, u nadi da se neće saznati šta je učinio. Pre nekoliko meseci Draganu je nestalo 30.000 evra i on je odmah posumnjao na unuka. Ušao je u raspravu s njim, čak je protiv njega podneo i krivičnu prijavu. Nakon monstruoznog masakra koji je mladić, najverovatnije, počinio pre nekoliko dana, on je ukrao džip i pobegao. Njegov mobilni telefon je isključen - objašnjava naš sagovornik.

DETALJI TRAGEDIJE U ZMAJEVU Zaklao dedu i babu zbog velike sume novca?!

Foto: Alo!

 

Brat osumnjičenog:
Možda je i on mrtav

Miloš P., stariji brat osumnjičenog za zločin, izjavio je juče da je njegovoj porodici bilo sumnjivo što Dragan i Zora nisu prisustvovali sahrani Draganove sestre.

- Bili su rođaci do njegove kuće, ali je kod njega bilo zaključano i kola mu nisu bila tu. Nisu se javljali na pozive i to nas je navelo da prijavimo policiji. Tela su prevezena na obdukciju, a od mog brata nema ni traga. Možda je i on negde mrtav. Za dva dana izgubio sam tri člana porodice, a možda i četiri - rekao je Miloš.

Miodrag P., otac osumnjičenog mladića, potvrdio je da policija traga za njegovim sinom.

- Ne mogu da poverujem u to. Nije on takav. Živi sa devojkom u drugoj kući. Nisam ga video od prekjuče. Ne javlja se na telefon. Ne mogu da stupim u kontakt s njim. Njegova devojka je i dalje u kući, ali on ne - rekao je Miodrag.

DETALJI TRAGEDIJE U ZMAJEVU Zaklao dedu i babu zbog velike sume novca?!

Foto: privatna arhiva

 

Ono što je izazvalo sumnju u porodici jeste i činjenica da se osumnjičeni u sredu nije pojavio na sahrani Draganove rođene sestre, koja je preminula dan ranije. Policija je obavila informativni razgovor i s njegovom devojkom. 

 

Komšije: Ubica se drogira

Komšije žrtava kažu da ćerka ubijenog Dragana ima tri sina i ćerku i da se samo osumnjičeni „izdvajao“.

- Priča se po selu da ni Ruža nije bila u dobrim odnosima s ocem. Njena deca su bila dobra, jedino se taj izdvajao. Čak se pominjalo i da koristi drogu. Ovakav horor se još nije dogodio u našem selu. Niko od nas ne može da veruje. Kažu da ih je izmasakrirao do neprepoznatljivosti - pričaju komšije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading