DETALJI JEZIVE DRAME NA BRANKOVOM MOSTU "Žena je plakala, a policajac ju je grlio" (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Jedan muškarac skočio je u Savu sa Brankovog mosta u Beogradu, prenose društvene mreže.

Nepoznata osoba skočila je sa Brankovog mosta. Policija i hitna pomoć su na terenu, navodi se u opisu videa postavljenog na Instargram stranici 192.

Na snimku sa ovim opisom vidi se most po kome se kreću vozila, ali i nekoliko parkiranih vozila, kao i nekoliko osoba koje stoje i gledaju u reku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako je potvrđeno u Hitnoj pomoći, njihova ekipa je još na terenu, ali nemaju informaciju o stanju pacijenta, “budući da policija još nije predala pacijenta njihovoj ekipi”.

– Jeste, neko je skočio sa mosta, sada sam prošla kolima, policajci su bili i u čamcima na reci. Mogla sam da vidim da je jedna ženska osoba plakala, a policajac je zagrlio, napisala je u komentarima na ovu objavu jedna korisnica Instagrama.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Komentari (0)

Loading