UBICA PRATIO ŠKALJARCA MASKIRAN U ŽENU! Detalji brutalne likvidacije Milića Minje Šakovića (35) u restoranu u centru Budve
Milić Minja Šaković/Foto: Vijesti

Kao holivudski triler! Muškarac koji je brutalno ubio vođu „škaljaraca“ Milića Minju Šakovića (35) u Budvi dok je večerao sa prijateljima u restoranu danima je pratio i nadgledao metu prerušen u ženu! Policija je u njegovom štek-stanu pronašla perike i garderobu u kojoj se pripremao za surovu likvidaciju „škaljarca“.

UBICA PRATIO ŠKALJARCA MASKIRAN U ŽENU! Detalji brutalne likvidacije Milića Minje Šakovića (35) u restoranu u centru Budve

Foto: Alo.rs

Mesto ubistva

Milić Minja Šaković ubijen je 17. juna oko 23.40 sati u Budvi dok je sa prijateljima večerao u restoranu „Korkovado“, koji se nalazi na prometnom šetalištu. Napadač, obučen u belu majicu i sa belim kačketom, sa metar razdaljine ispalio je čak osam hitaca direktno u Šakovića. Posle ubistva je pobegao u nepoznatom pravcu. Međutim, analizom snimaka nadzornih kamera utvrđeno je njegovo kretanje, a tragovi su odveli inspektore i do stana koji je koristio dok je pratio Šakovića.

- Danima pre ubistva Šaković je zapravo bio pod prismotrom. Njegov svaki korak je pratio egzekutor koji se oblačio i maskirao u ženu. Imao je štek-stan s čije terase je mogao da posmatra Šakovića u objektu u kojem je boravio i koji je zakupljivao. U stanu koji je koristio napadač pronađene su ženske perike, garderoba, hirurške rukavice, ostaci hrane, cigarete - navodi izvor blizak istrazi.

UBICA PRATIO ŠKALJARCA MASKIRAN U ŽENU! Detalji brutalne likvidacije Milića Minje Šakovića (35) u restoranu u centru Budve

Foto: Alo.rs

Likvidator

Koristio i električni trotinet

Prema rezultatima istrage, osumnjičeni je koristio i električni trotinet s vremena na vreme. Snimci s kamera su pokazali u kojoj radnji u Podgorici je kupljen i ko ga je kupio, ali zasad nije poznato da li je kupac identifikovan i saslušan.

 

Crnogorski mediji ističu da je u stanu osumnjičenog pronađen i zavoj kojim je obmotao desnu nogu dok se kretao Budvom da bi zapravo prekrio tetovažu po kojoj bi ga prepoznali.

- U stanu su pronašli i kačket koji je ubica nosio sat pre likvidacije, dok se, kako se veruje, pripremao za ubistvo. Jedan od snimaka nadzornih kamera pokazuje ubicu koji oko 22.30 sati šeta Starim gradom obučen u teksas bermude, belu košulju dugih rukava, s plavim kačketom, crno-belim patikama i bež ženskom torbicom. Navodno, i tada je nadgledao Podgoričanina i osmatrao teren - navodi crnogorski portal.

Inače, osumnjičeni je na mnogim mestima ostavio svoje otiske, ali nažalost, DNK se nije poklopio ni sa jednim iz crnogorske baze. Zbog toga Crna Gora na ovom slučaju sarađuje i sa zemljama iz okruženja, jer gotovo da nema sumnje da je reč o stranom državljaninu.

Svedok je osumnjičenog opisao kao muškarca koji je više puta prolazio pored Šakovića i koji je svaki put menjao način hoda. Pre same likvidacije navodno je nabijao kačket na oči kako bi zaklonio lice.  Sa sobom je imao staru žensku krpenu torbicu. Osumnjičeni za ubistvo je opisan kao golobradi muškarac star oko 35 godina i visok oko 170 centimetara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading