UVUKLA MAJKU U ZLOČIN! Stojanka pomagala ćerki da zabetonira supruga, a da to nije ni znala!
Foto: Printscreen

- Ona joj je, kako se pretpostavlja, pomagala u zločinu, a da toga nije ni bila svesna. Dok je Biljana zazidavala Ivanovo telo, Stojanka joj je, navodno, dodavala cigle. Veruje se da je Biljana i ranije imala "momente" da zazidava stvari po kući, tipa pare, nakit, jer se plašila da je ne opljačkaju... Tako je tada od Stojanke tražila pomoć, kao da joj pomogne da zazida neke dragocenosti. Prema nezvaničnim pretpostavkama, Stojanka joj je dodavala cigle, a da nije znala o čemu se radi - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje radi utvrđivanja njegovog identiteta, ali do danas nije dobilo zapisnike o tome od Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

Takođe se čak toksikološka analiza koja bi trebalo da reši jednu "misteriju".

- Toksikološkom analizom će se utvrditi da li mu je ubica, a prema dosadašnjim dokazima, to je uradila njegova supruga Biljana (38) čije je telo nađeno u šupi u dvorištu porodične kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov, dala neke tablete, pa ga ubila nožem na spavanju. Za sada nema dokaza da ga je ubila sa još nekim - rekao je sagovornik "Telegrafa".

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading