UHAPŠEN BRZOM INTERVENCIJOM POLICIJE Detalji drame na Trgu Republike, noževima jurio muškarca da ga ubije
MUP

B. M. (51) uhapšen je brzom intervencijom policije kada je na Trgu Republike, naočigled mnogobrojnih prolaznika, noževima jurio i pretio A.K. (45) da će da ga ubije.

Kako smo ranije izveštavali drama na Trgu Republike dogodila se u noći između subote i nedelje.

- Vika je krenula kod spomenika knezu Mihailu. Činilo se kao da je stariji muškarac bez ikakvog povoda i razloga počeo da viče na mlađeg. Pretio mu je da će ga ubiti. Niko nije posebno obraćao pažnju n ato dok u jednom trenutku iz džepova nije izvadio dva kuhinjska noža - priseća se za Informer očevidac drame u centru Beograda.

On dodaje da je pošto je izvadio noževe B.M. krenuo da maše njima u pravcu A.K.ali ga u prvom napadu nije povredio. 

- Ko zna šta bi bilo jer je taj čovek kao lud vikao i vitlao noževima. U tom trenutku bilo je dosta prolaznika. Niko nije smeo da mu priđe! Srećom ubrzo je stigla policija. To napadača nije sprečilo da viče da hoće da ga ubije i da ga policija pusti - prepričava očevidac slučaj. 

Prema njegovim rečima sve je bilo kao na filmu. 

- Tog trenutka sa zapravo shvatio koliko nam znače naši policajci. Njih dvojica su ga vrlo brzo savladali i izvukli mu noževe iz ruku, a kasnije je stigla još jedna patrola. Niko od svih nas nije smeo da mu priđe, a oni su krenuli na njega. Kažu to im je posao, ma treba imati petlju... - kaže naš sagovornik. 

Kako nezvanično saznajemo B.M. je nakon toga priveden u Policijsku stanicu Stari Grad, i protiv njega je podneta prekršajna prijava. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading