PIJAN POKOSIO ŽENU TRENERA PARTIZANA! Poznati bračni par za dlaku izbegao smrt u saobraćajnoj nesreći u Beogradu
Foto: Alo.rs

Vladimir Koprivica (69), jedan od najcenjenijih profesora na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i bivši koncidioni trener KK „Partizan“, i njegova supruga Dragana imali su saobraćajnu nesreću u Beogradu!

Kako je čuveni profa napisao na Instagramu, na njih je u petak u 21.30 časova naleteo automobil na pešačkom prelazu.

PIJAN POKOSIO ŽENU TRENERA PARTIZANA! Poznati bračni par za dlaku izbegao smrt u saobraćajnoj nesreći u Beogradu

Foto: Alo.rs

Vladimirova supruga Foto: Vladimir Koprivica Instagram

- Nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu u blizini benzinske pumke. Samo sam se dobro ugruvao a Draganu je podigao na haubu, nosio je desetak metara, a onda je pala na trotoar. U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je moja supruga polomila samo prvi lumbalni pršljen jer sam očekivao brojne prelome - napisao je Koprivica.

PIJAN POKOSIO ŽENU TRENERA PARTIZANA! Poznati bračni par za dlaku izbegao smrt u saobraćajnoj nesreći u Beogradu

Foto: Alo.rs

Novica Veličkovič

Trenirao asove Reala i Barse

Profesor Koprivica je u svojoj dugogodišnjoj karijeri trenirao brojne košarkaše, među kojima su krilni centar Novica Veličković, bivša zvezda „Partizana“ i „Real Madrida“, kao i češki reprezentativac Jan Veseli, koji trenutno brani boje Barselone.

On se potom zahvalio svim sugrađanima koji su im pritekli u pomoć.

- Hvala svima koji su nam pomogli, posebno Hitnoj pomoći i policiji jer su brzo došli. Vozači, pažljivo vozite i ne pijte! U jednom trenu možete promeniti život sebi i nekom drugom - poručio je vozačima profesor.

Ubice za volanom: Nikad više drogiranih vozača!

Saobraćajna policija je od početka godine iz saobraćaja isključila 1.214 vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, što je za 57 odsto više u odnosu na prvih šest meseci 2021. godine, kada su isključena 774 vozača, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Inače, profesor Koprivica jedan je od najomiljenih profesora svih generacija koje je podučavao. On potiče iz radničke porodice iz Vrbasa, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju, dok je fakultet i magistarske studije završio 1984. godine u Beogradu sa prosekom 10. Doktorirao je 1995. godine. Od 1976. rani na predmetima Teorija sportskog treninga, Metodika sporta, Osnove sportskog treninga, Teorija i metodika elementarnih igara, Upravljanje pripremom i takmičnjenjem i Šah.

Objavio je preko 100 stručnih i naučnih radova, prevoda i prikaza, skripte, tri knjige, od kojih su neke prevedene na više jezika... Predavao je na fakultetima i u Banjaluci i Palama. U košarci je aktivno radio 30 godina. Bio je direktor Više košarkaške škole i profesor na predmetu Osnove sportskog treninga. Kao kondicioni trener radio je u brojnim košarkaškim klubovima, a najviše se zadržao u KK „Partizan“ i KK „Crvena zvezda“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading