GRAĐANE SUBOTICE JUTROS PROBUDILA PUCNJAVA Detalji  sukoba migranata, koristili noževe i  vatreno oružje!
Printscreen

Subotičane je jutros uznemirila pucnjava u naselju Makova sedmica, gde je u šumi više dana boravilo oko 25 migranata.

Prema saznanjima,  među migrantima iz Avganistana i Pakistana, došlo je do međusobnih obračuna i tuče, u kojoj je više njih bilo naoružano i koristilo vatreno oružje i noževe.

Jedan migrant je preminuo, a šestoro ih je povređeno i smešteno na urgentnom odeljenju subotičke Opšte bolnice.

Policija se našla ubrzo posle jutrošnjih dojava o pucnjavi na mestu događaja, a nije dozvoljen prilaz putu u naselju, prema šumi Makove sedmice. Mobilne ekipe granične policije sa subotičkom policijom su efikasno delovale, dovodeći situaciju pod kontrolu.

Kako saznajemo iz izvora policije, niko od građana u naselju i na obodima šume, gde žive, nije ugrožen, jer su se migranti međusobno sukobili.

Nezvanično saznajemo da je oko 10 časova više kola hitne pomoći dovezlo povređene i da je urgentno odeljenje puno ranjenih migranata.

Prema prvim saznanjima, preminula osoba je teško bila povređena u predelu abdomena, a još dve povređene osobe imaju teže prostrelne rane, opasne po život. Zahvaljujući policiji, situacija je pod kontrolom i nema razloga za dalje uznemirenje građana, a očekuje se i saopštenje i zvanične potvrde o povređenim migrantima.

Policajci su nosili i pancire na sebi, jer se pucnjava čula i u momentu dolaska na lice mesta. Pucnjavu u šumi su policiji prijavili građani rano jutros. Policajci su zatekli više ranjenih migranata koje hitna pomoć ubrzo odvezla u subotičku bolnicu.

Prema poslednjim saznanjima, policija je još na mestu događaja i sukoba avganistanskih i pakistanskih migranata. Među povređenima je i 16-godišnja devojka, koja je teže povređena za čiji se život lekari bore u subotičkoj bolnici.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Мрав

02.07.2022 18:52

СВЕ МИГРАНТЕ ОДМАХ ПРОТЕРАТИ ИЗ СРБИЈЕ, СВЕ!!!