MACOLOM RAZBIO ZID, TAMO GA SAČEKAO HOROR Procureli detalji krvavog masakra u Velikim Trnjanima
Ivan Stojanović/Foto:Printscreen

Ispred štale se može videti gomila crnih džakova kao i hrpa suvih stabljika kukuruza, što govori da je štala, u potrazi za forenzičkim dokazima, pregledana od poda do krova.

Taj objekat je nekadašnja štala u kojoj je u nedelju pronađeno Biljanino telo, nakon četiri dana potrage za njom, a onda dva dana kasnije, odmah posle njene sahrane i telo njenog supruga Ivana.

Nakon što je u utorak završena sahrana, policija je zapečatila objekat koji se nalazi u dvorištu kuće u kojoj je Biljana živela sa njihovo troje dece. Na njenom telu nisu pronađeni tragovi nasilje, naložena je toksikološka analiza, a prema prvim informacijama, Biljana je izvršila samoubistvo trovanjem.

Međutim, ono što je još čudno i nerazjašnjeno je što je Biljanino telo pronađeno na čaršavu s glavom na jastuku i s drugim jastukom ispod leđa. Pored njenog tela nađeni su nož, otrov i cigarete.

Ivana je zabetoniranog u buretu pronašao rođeni brat, inače policajac. On je pregledao prostoriju u kojoj je pronađeno Biljanino telo, a kako je i ranije ulazio tamo primetio je i zid kog ranije nije bilo, macolom ga je razbio, a iza ga je sačekao užas - telo preminulog brata, za koga se verovalo da je od 2019, kada su ga poslednji put videli i čuli, u Rusiji na radu.

Biljana je svima pričala da je sa Ivanom u kontaktu i da očekuje njegov pobvratak, a da ovih godina nije dolazio zbog korone, zatim zbog požara u Rusiji i drugih, navodnih, problema koji bi se uvek isprečili.

Ona se ponašala normalno, bila je nasmejana, ljudima je najavljivala njegove dolaske, koje je kasnije stalno odlagala, deca su pričala da su u kontaktu sa njim, da nema vremena da se javlja, ali da je super i da ga čekaju da dođe.

Kako se sumnja, ona ga je ubila sekirom i zabetonirala u buretu. Ispituje se da li je imala pomoćnika ili je to učinila sama.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading