UKLETI RODITELJI, OBADVA SINA SU IZGUBILI  Ivanovi otac i majka čekaju potvrdu policije da im je sin ubijen (FOTO)
Printskrin

Zaseok Zbežište kod Leskovca danas je zanemelo od tuge za Ivanom S. (40) čije je telo juče nađeno u podrumu porodične kuće.

Njegovi roditelji Ruža i Jovan za smrt sina saznali su od komšija, a sa nestrpljenjem čekaju informaciju da li je ubijen i ko je to uradio.

Printskrin

 

 

Klupko zločina počelo je da se odmotava juče na dan sahrane Ivanove supruge Biljane, za koju se i sumnja da je počinila taj zločin pre tri godine a sada se i sama ubila.

- Nismo hteli da im kažemo šta se desilo dok se ne završi obdukcija i ne budemo sa sigurnošću znali kako je Ivan preminuo. Svekar i svekrva su od komšija saznali da je Ivan stradao, a onda su to isto čuli u vestima. Više nismo mogli da ovu vest skrivamo od njih. Moj suprug je došao u Zbežište i odveo ih u Vučje kod lekara. Oni su jako loše - kazala je Danijela S., snaja pokojnog Ivana.

Ona nam je objasnila da je njen suprug, Ivanov brat, odveo roditelje kod lekara kako bi dobili nešto za smirenje jer su se potresli nakon što su saznali kako je Ivan skončao.

Kako se nezvanično saznaje on je pronađen zabetoniran, u buretu, njegovo telo je otkrio brat. 

Da zlo bude još veće Ivan je drugi sin koga su Ruža i Jovan izgubili.

- Osim Nenada, starijeg sina imali su i Slavišu koji je u ranom detinjstvo tragično izgubio život. Oni su svi živeli u Zbežištu kada je tokom igre lovačkom pučkom jedan dečak usmrtuo Slavišu koji je tada imao pet godina. Ivan je rođen nakon njegove smrti - kaže komšinica Ljiljana Miletić.

Printskrin

 

 

Policija treba da potvrdi sumnje i pretpostavke da je Biljana, koja je juče sahranjena, a koja je godinama lažirala da se Ivan navodno njoj javlja iz Rusije, ustvari njegov ubica.

 

 

 

Komentari (0)

Loading