MI JE ŽALIMO A NAŠ SIN MRTAV Roditelji Ivana: Nije ni mogao da nam se javi kad je ubijen i zazidan
Foto: Youtube/Printscreen

Kako objašnjavaju, Ivanovo telo pronašao je njegov rođeni brat u prostoriji koja je nekada bila staja i koja je gotovo uvek bila zaključana.

- To je staja gde su nekada čuvane krave. Na betonu je bila neka plava boja i par kapi. Biljanine dve sestre kunu i proklinju mog sina, kao da je on kriv što je ona nestala.... Ja sam rekao: čekaj ako ona nije živa, možda i moj sin nije živ. Kad je ona pronađena mrtva u jaslama, ljudima koji su je tražili je bilo je sumnjivo, ušli su u tu prostoriju gde je jedan deo sazidan i gde je Ivanovo telo nađeno zabetonirano  - priča Ivanov otac Jovan.

Ivanova majka Ružica dodaje da bi posle Biljanine sahrane raspisali potragu za sinom jer ga nisu videli ni čuli tri godine.

- Tu gde je zazidan, nagurani su razni otpaci....Još mu se providila lobanja kroz taj beton. Ivanova najstarija ćerka je čak pronašla njegovu torbicu i pasoš, sve nam je bilo čudno i hteli smo da zovemo policiju. Sumnjali smo da on nije otišao nigde - priča majka Ružica kroz suze.

MI JE ŽALIMO A NAŠ SIN MRTAV Roditelji Ivana: Nije ni mogao da nam se javi kad je ubijen i zazidan

Printskrin

 

 

- On je, prema njenoj priči, bio u Rusiji, kao da ga je mafija otela, a tri godine je bio zazidan u kući. Strašno šta nam se dešava - rekla je uplakana majka.

- Deca nisu smela ništa da kažu. Uvek nas je lagala. Kad god sam pitala javlja li se, ona je odgovarala da se javlja. A ona ga je spakovala sa ljubavnikom- dodaje ona.

Očajna Ružica dodaje da je jednog sina od četiri godine sahranila.

"Juče idem na sahranu (Biljaninu), ja je žalim, a moj sin mrtav, da dočeka da mu koske sahranjujem", jeca Ivanova majka.

Očajan je i otac Jovan i priča:

- Nikad nam se nije javio. Ona je govorila da se javlja njoj, a i unuke su isto govorile da se tata javlja, kao ne može da razgovara. Pa nije ni mogao kad je nabijen u bure i sahranjen, to se tek sad otkrilo. Njene sestre su nas toliko napadale što se Ivan ne javlja, što se deci ne javi, što ne dolazi...nije ni mogao da se javi iz bureta- kaže Ivanov otac.

MI JE ŽALIMO A NAŠ SIN MRTAV Roditelji Ivana: Nije ni mogao da nam se javi kad je ubijen i zazidan

Printskrin

 

 

- Pre tri godine Ivan je otišao ne sećam se kad i sutra će da ide za Rusiju. Odtad nismo čuli ništa od njega. Jedino je snajka uvek govorila da joj se javlja, stigao je, svaki mesec, sve dobro, sve u redu. Kad odemo kod nje, ona ga kao pozove, ode u drugu sobu i izmisli neki razlog zašto ne može sad da priča kako bi izbegao razgovor.

Inače, Jovan i Ružica su pre četrdeset godina ostali bez sina Slaviše, koga je kao petogodišnjaka ubio dečak dok se igrao sa lovačkom puškom.

Telo muškarca Ivana S. pronađeno je juče na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38), koaj je pak pronađena u ponedeljak uveče. Sumnja se da je počinila samoubistvo.

Ivanovo telo je pronašao brat zabetonirano u buretu

- Ima jedna prostorija gde su bile krave, on je ušao u tu prostoriju,  po betonu je bila neka plava boja i par kapi. Izgledalo je kao da ga je neko otrovao. Biljana je nađena u jastuku, nije imala ožiljke, rađena je obdukcija. Sinu se učinilo sumnjivo, ušao je u tu prostoriju i pregledali su je. Mi poznajemo taj prostor. Video je nešto sazidano, previše je dobro bilo maskirano, pa šuške preko, a kad je prišao, malo su prekopali i izašla je lobanja- kažu Ivanovi roditelji.

- Sin je proverio izlaske iz zemlje, i nije bilo evidencije da je te godine Ivan napustio zemlju i otišao za Rusiju. Posle njene sahrane razmišljali smo da raspišemo poternicu za njim, priča Jovan.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading