BILJANA JE UBISTVO MUŽA OSMISLILA DO DETALJA Tražila je od ljudi da se predstavljaju kao Ivan
Foto: Alo.rs

"Rekla je da njenoj ćerki napišem poruku - Tata je dobro,  polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem..Tražila je od mene da se najstarijoj ćerki predstavim kao Ivan, njen muž. Kao, da se dete ne brine. Očigledno, sve je jako dobro krila", ispričala je ona. 

Biljana Stojanović iz sela Veliko Trnjane kod Leskovca je, kako se sumnja, pre tri godine ubila muža Ivana i njegovo telo zabetonirala.

Za zločin se saznalo juče, nakon što je ona sahranjena jer je nekoliko dana ranije, kako se za sada veruje, izvršila samoubistvo.

Tužilaštvo u Leskovcu je naložilo odbukciju kako bi se utvrdilo da li je telo koje je pronađeno u fazi raspadanja juče u podrumu kuće u selu Veliko Trnjane zapravo telo Ivana Stojanovića (40) , supruga Biljane Stojanović koja je pronađena mrtva u pomoćnom objektu kuće.

- Istraga je u toku. Obdukcija će utvrditi da li je muškarac ubijen ili je reč o prirodnoj smrti. Kako je telo bilo u fazi raspadanja nije moguće utvrditi način smrti - kaže izvor lista.

Printskrin

 

 

Podsetimo, u podrumu kuće u kojoj je prekjuče pronađeno Biljanino telo, sinoć je po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton.

Inače, ova žena je radila u fabrici "Aptiv", gde ni njene kolege ne mogu da veruju šta se desilo.

- Uvek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna. Ali se sećam da mi je jednom tražila da najstarijoj ćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: "Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem..." Kao da se dete ne brine. Očigledno je sve jako dobro krila - navodi njena koleginica, koja dodaje da su svi u fabric sumnjali da je u tajnoj vezi sa jednim mlađim kolegom koji je od juče bukvalno nestao i izbrasao profile sa društvenih mreža.

"Govorila je da se muž čuje sa jednom od ćerki redovno, a devojčica je zaista to pričala po selu. Čuli smo da je policiji priznala da je to radila na nagovor majke."

Izvor iz istrage dodaje da joj je sakrivanju zločina na koji se sumnja olakšala činjenica što je njen suprug zaista radio u inostranstvu, a poslednji put je njegov ulazak u zemlju registrovan 2019. godine.

Biljana je juče sahranjena a koliko je dobro krila zločin govori i podatak da je na njenoj umrlici i ime njenog pokojnog muža Ivana, što znači da njegova porodica nije ni znala da je mrtav.

 

 

 

Komentari (0)

Loading