HOROR U KOVINU Deda se zaklao ispred bolnice zbog korone!
Foto: Alo.rs

Zastrašujuće! Starac S. M. (78) iz Kovina prerezao je sebi vrat nožem i iskrvario nasmrt ispred zgrade Doma zdravlja u tom gradu! Starac je navodno saznao da je oboleo od koronavirusa, a zatim je odbio lečenje i doživeo nervni slom!

Kako saznajemo, stravičan incident dogodio se juče u ranim jutarnjim satima na Trgu oslobođenja u samom centru Kovina. Prema rečima očevidaca, prolaznici koji su se našli nedaleko od zgrade Doma zdravlja primetili su starijeg muškarca s nožem u ruci, a ubrzo je usledio prizor koji ledi krv u žilama.

HOROR U KOVINU Deda se zaklao ispred bolnice zbog korone!

Foto: Alo.rs

Park u Kovinu

- Starac je sedeo na klupi u parku i nešto govorio, a zatim je uzeo nož i prerezao sebi vrat. Krv je šikljala na sve strane, pa se srušio krkljajući. Čim je viđen s oružjem u ruci, svedoci su pozvali službe, ali bilo je kasno. Lekari su istrčali da mu pomognu i ekipa Hitne pomoći, ali nisu mogli ništa da učine jer je S. M. prerezao sebi aortu i važne arterije na vratu i nije bilo spasa - navodi jedan od očevidaca za Alo! koji je želeo da ostane anoniman.

Neće biti obdukcije tela

Iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu potvrđeno je da je S. M. počinio samoubistvo i da neće biti naložena obdukcija tela.

- Utvrđuju se okolnosti ovog stravičnog događaja! Uzete su izjave svedoka i članova porodice nesrećnog S. M. Uviđaj je obavila Policijska uprava Pančevo - tvrdi izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, starac je počinio samoubistvo iz veoma bizarnog razloga koji je šokirao srpsku javnost.

- Starcu navodno nije bilo dobro i došao je u Dom zdravlja. Međutim, ustanovljeno je da je pozitivan na koronavirus, što je doživeo dramatično. Kao da je imao nervni slom! Odbijao je lečenje i vikao, a zatim je izleteo iz Doma zdravlja. U obližnjem parku preko puta na samom trgu izvukao je nož i sebi prerezao vrat. Za sada nije zvanično potvrđen motiv samoubistva - tvrdi naš sagovornik. 

Utvrđuju se okolnosti tragedije koja je šokirala ovaj južnobanatski gradić.

- Bilo je strašno! Nisam videla kad je to učinio, ali kada sam videla Hitnu pomoć i gomilu ljudi, uočila sam ogromnu lokvu krvi. Naježim se od pomisli da neko može to sebi da učini - tvrdi naša sagovornica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading