REZULTATI OBDUKCIJE POKAZALI KAKO SU STRADALA ČETVORICA DRUGOVA KOD ČAČKA Mladići nisu imali alkohol u krvi, a evo kako su poginuli
Printscreen

Podsetimo, Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) nastradali kada se džip "suzuki vitara" u kom su bili zakucao u drvo, pa sleteo s mosta u ambis kraj reke Kamenice u selu Jančići kod Čačka. Nađeni su nakon sedam i po sati.

Saslušan osumnjičeni za obljubu maloletnice - Alo.rs

- Obdukcioni nalaz je jutros stigao i utvrđeno je navodno, da su mladići prilikom udarca polomili vratove. To je neka trenutna smrt i oni nisu imali neke vidljive povrede na sebi, možda samo nekoliko ogrebotina - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Sva četvorica mladića nisu, navodno, imala u sebi ni kap alkohola, kao ni nedozvoljene psihoaktivne supstance.

U Aranđelovcu poginuo radnika - Alo.rs

Naš sagovornik kaže da je vozač "suzuki vitare" Ognjen Vasiljević imao regulanu dozvolu.

- Ognjen je ranije polagao vozački ispit, još dok je bio maloletan, tako da je u trenutku nesreće imao regularnu, pravu dozvolu - kaže on i dodaje da je možda nesreća mogla biti i sprečena da je auto u kom su bili imao vazdušne jastuke:

- Auto je stariji, ali niko ne može da se krivi, momci su bili divna bića, a istraga će pokazati šta im se desilo, pa su se njihovi životi nažalost ugasili.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading