DETALJI TRAGEDIJE KOD ČAČAKA Motociklista preticao automobil, pa se direktno sudario sa drugim i nastradao
Foto: Instagram/printscreen/192.rs

Vasilije Č .(34) iz Čačka poginuo je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 15.30 sati kada se prilikom obilaženja jednog automobila, motorom marke "jamaha", zakucao u drugo vozilo koje mu je dolazilo u susret

Podsetimo, strašna saobraćajana nesreća dogodila se u mestu Međuvršje, kada se, kako se pretpostavlja, motociklista, koji se kretao iz pravca Užice ka Čačku, direktno sudario sa vozilom marke "opel zafira", koje mu je dolazilo u susret.

- Pretpostavlja se da je motociklista obilazio automobil marke "polo". U tom trenutku direktno se sudario sa vozilom marke "opel zafira"  koje je dolazilo iz suprotnog smera - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Prema njegovim rečima motociklisti je prilikom udarca pukla kaciga.

- Ipak, kada je stigla Hitna pomoć on je bio svestan i komunikativan, te je prevezen u bolnicu. Nažalost lekari nisu mogli da ga spasu te je ubrzo preminuo - rekao je naš sagovornik.

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeni svi detalji tragedije, u kojoj je život izgubila još jedna osoba. 

Podsetimo, nekoliko sati ranije, takođe kod Čačka, poginuli su mladići starosti od 18 do 20 godina. Nezapamćena tragedija dogodila se kada je "suzuki" u kom su bili, sleteo s mosta u korito potoka, koji se uliva u reku Kamenica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading