PREDSEDNIK VEĆA OSNOVNOG SUDA U POŽEGI U CENTRU SKANDALA Sudija pomaže perverznjaku da bivšoj ženi otme decu?!
Foto: privatna arhiva

Video-snimak na kojem N. J. iz okoline Požege spušta trenerku i hvata se za polni organ govoreći bivšoj ženi: „Ovo ćete dobiti ti, deca i tvoj otac!“ dostavljen je Osnovnom sudu u Požegi kao ključni argument protiv oca koji traži starateljstvo nad decom, ali ga sudija ignoriše!

Majka troje maloletne dece tvrdi za Alo! da je njen bivši muž po mišljenju Centra za socijalni rad Arilje i sudije T. M. koja vodi postupak za dodelu starateljstva podoban da brine o deci.

- Muž me je prijavio za navodno nasilje u porodici jer sam prilikom jedne svađe zgrabila najstariju ćerku za ruku da bi ga sprečila da je povode protiv njene volje. Sva deca su trenutno kod mene i svi su socijalnim radnicima rekli da hoće da ostanu sa mnom. Međutim, zabrinjavajuće je da sud istovremeno donosi odluku da deca naizmenično borave kod mene i muža po 15 dana, dok je protiv mene doneta presudu da najstariju ćerku ne smem da viđam godinu dana - tvrdi L. J. i dodaje da je slučajno saznala za ovu presudu.

PREDSEDNIK VEĆA OSNOVNOG SUDA U POŽEGI U CENTRU SKANDALA Sudija pomaže perverznjaku da bivšoj ženi otme decu?!

Advokat Milenko Cvijović, Foto: privatna arhiva

 

 

- Redovno idem u sud sa punomoćnikom, advokatom Milenkom Cvijovićem, zbog postupka za dodelu starateljstva. Međutim, tek kada je advokat ukazao da mi je viđanje ćerke uskraćeno samo jedan mesec a ne godinu dana, sudija je procedila kroz zube „da je to drugi postupak“, dok je advokat bivšeg muža dobacio: „Pusti ga, ne zna…“ - prepričava naša sagovornica i navodi da je potom usledio šok.

- Advokat je u pisarnici dobio informaciju da me je sudija koja me redovno viđa u sudnici kaznila u odsustvu, navodeći „da se nisam javljala na poziv“, kao i da nisu mogli da me nađu i uruče mi presudu. Sudija nije našla za shodno da me obavesti u sudnici, već je naredila da presudu okače na oglasnu tablu suda - kaže majka i najavljuje da će njen punomoćnik na današnjem suđenju podneti pritužbu na rad sudije.

Pozvali smo Centar za socijalni rad Arilje da proverimo da li su tačne tvrdnje majke, ali nam je v. d. direktorka Zorica Đerić Stojičić rekla da ne sme da priča bez dozvole nadležnog ministarstva. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa ocem i pitamo zašto je prijavio bivšu ženu da izlazi kasno po kafićima, pije alkohol i decu ostavlja samu, iako socijalna radnica navodi da su mališani privrženi majci, ali se nije javio na nama poznat broj telefona.  

PREDSEDNIK VEĆA OSNOVNOG SUDA U POŽEGI U CENTRU SKANDALA Sudija pomaže perverznjaku da bivšoj ženi otme decu?!

Foto: privatna arhiva

 

 

Otac traži alimentaciju od 24.000  

Majka izražava sumnju da su se Centar, sudija i advokat bivšeg muža urotili protiv nje da bi joj oteli decu.

 - Bivša zaova N. R., koja je poreski inspektor, i direktorka Centra su prve komšinice i zajedno kafenišu. Bivši muž nigde ne radi, a glavni motiv zbog kojeg hoće da mi preotme decu je novac, jer za svako dete traži po 8.000 mesečno - tvrdi majka.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Avangarda

27.06.2022 22:45

Sudija T.M. je nekorumpirana osoba, vrhunski stručnjak i neko ko donosi odluke isključivo na osnovu zakona. Sa izuzetnom dozom rezerve bih uzeo informacije koje je zbunjena i neobaveštena majka maloletne dece iznela ovde.

Janko

28.06.2022 14:29

@Avangarda - Sve ima prvi put Nista danas nije sigurno