TINEJDŽERI SA PROSLAVE PUNOLETSTVA OTIŠLI PRAVO U SMRT Četvorica drugova tragično nastradala  nedaleko od Čačka
Foto: Alo.rs

 

Čačak zavijen u crno! Četvorica mladića, starih od 18 do 20 godina, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Čačka, kada je njihov automobil najpre udario u drvo, a zatim uleteo u korito reke Kamenice! Mladići su se vraćali sa proslave 18. rođendana, kada je vozač izgubio kontrolu nad džipom na ozloglašenoj oštroj krivini!

Foto: Alo.rs

Poginuli

Poginuli su vozač Ognjen Vasiljević (19), suvozač Ivan Stančić (19), kao i njihovi putnici Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20).

Foto: Alo.rs

Nesreća kod Smedereva

Turci kombijem sleteli s puta i udarili u drvo!

Troje turskih državljana povređeno je kada je njihov kombi, iz nepoznatog razloga, sleteo s puta, na takozvanoj krivini smrti kod Smedereva. Udes se dogodio u subotu oko 16 sati na auto-putu Beograd - Niš kod mesta Belinovac.

Kako saznajemo, stravična nesreća dogodila se u noći između subote i nedelje, posle ponoći, na lokalnom putu Rosci - Jančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka. Smrskano vozilo „suzuki vitara“ sa razbijenom i krvavom šoferšajbnom, prevrnuto na krov, pronađeno je u rastinju i mulju korita reke Kamenice.

MUP: U danima vikenda u junu stradalo 17 osoba!

MUP je saopštio da će saobraćajna policija sprovesti akciju pojačane kontrole svih učesnika u saobraćaju s obzirom na to da se očekuje pojačana frekvencija saobraćaja. Upozorili su sve građane da je u danima vikenda tokom juna meseca ove godine u saobraćajnim nezgodama poginulo 17, a povređeno više od 200 učesnika u saobraćaju.  

- Vozilo je u punoj brzini izgubilo kontrolu i udarilo najpre u drvo. Od siline udarca vozilo se zanelo i palo direktno u korito reke Kamenice s leve strane mosta. Reč je o automobilu čačanskih tablica, a u njemu je bilo četvoro mladih. Niko od njih nije stariji od dvadeset godina. Lekari su mogli samo da konstatuju njihovu smrt. Most, nažalost, nije imao zaštitnu ogradu i ništa nije moglo da zaustavi vozilo. Automobil je čak satima bilo u koritu, primećeni su tek u ranim jutarnjim satima kada je jedan komšija išao u prodavnicu. Tela su izvučena dva sata kasnije - navodi izvor blizak istrazi.

Foto: Alo.rs

Nesreća kod Novog Sada

Vatrogasci vadili mladića iz smrskanog automobila

Mladić, star oko 18 godina, povređen je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu kod tunela Mišeluk. Automobil je izgubio kontrolu i prevrnuo se na krov, a užasavajuće fotografije s mesta udesa šokirale su javnost na društvenim mrežama. Delovi vozila bili su rasuti po celom putu, oboreni su saobraćajni znaci, a saobraćaj je na toj deonici bio usporen.

-  Vatrogasci su iz smrvljenog vozila izvlačili mladića starog oko 18 godina. Ekipa Hitne pomoći prevezla ga je u Urgentni centar u Novom Sadu na odeljenje hirurgije - navodi izvor.

Meštane sela Jančić šokirao je prizor, jer je smrskano vozilo sa krvlju po staklu virilo iz rastinja u maloj rečici. Sumnja se da je vozač bio pod uticajem alkohola, a da su mladići zadobili fatalne povrede prilikom prevrtanja vozila u kanal.

Foto: Alo.rs

Nesreća u Zaječaru

BMW se prevrnuo na krov u Zaječaru

Mlađi vozač iz Zaječara teško je povređen kada se automobil BMW borskih tablica iz neutvrđenog razlog prevrnuo na krov. Nesreća se dogodila u zaječarskoj ulici 29. novembar, na putu koji na izlasku iz grada vodi ka Knjaževcu. Kako nezvanično saznajemo, u automobilu je bio samo vozač, mlađi muškarac, koji je odmah prebačen na Odeljenje ortopedije zaječarske bolnice i on je van životne opasnosti. Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće.

- Četvorica mladića vraćala su se navodno sa proslave 18. rođendana, koja se slavila u okolini. Da tragedija bude veća, reč je o žurki zbog koje je i policija oko 2 sata morala da reaguje i rastera goste. Najverovatnije su konzumirali alkohol na žurki, a s obzirom na to da je put bio klizav zbog obilnih kiša, neprilagođena vožnja je učinila svoje, pa je mladi vozač izgubio kontrolu. Takođe, pre samog mosta je oštra krivina koju nisu uspeli na vreme da isprate. Postoji sumnja da vozač u mraku krivinu nije ni video. Sva četvorica su poginula na licu mesta. Takođe na tom mestu je i gust šumarak - tvrdi naš sagovornik.

Foto: Alo.rs

 

Mladića ubila kola kod groblja Orlovača

Pešak (22) iz Beograda poginuo je u stravičnoj nesreći na Ibarskoj magistrali , nedaleko od groblja Orlovača, kada je na njega naleteo automobil. Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje, oko 50 minuta posle ponoći. Uprkos borbi lekara, mladić je izdahnuo i mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

 

Kako kažu meštani, reč je o crnoj tački gde se često dešavaju nesreće.

- Ovaj seoski put je nepredvidiv i opasan, često zna da dođe do incidenata u saobraćaju, ali ni najstariji meštani ne pamte ovakvu tragediju - kazao je jedan od seljana za medije, a jedan ističe da je prizor ledio krv u žilama, jer su iz razlupanog vozila virile ruke i delovi tela mladića.

Komentari (0)

Loading