Detalji likvidacije Milića Minje Šakovića (35) u Budvi: Ubica nosio žensku torbu i čudno hodao!
Foto: Alo.rs

To nije planirao! Osumnjičeni za ubistvo vođe „škaljaraca“ Milića Minje Šakovića (35) u Budvi prilikom bega s mesta zločina naleteo je na taksi vozilo i ostavio svoje otiske na haubi automobila! Očevidac tvrdi da je poprilično privlačio pažnju jer je prilikom likvidacije nosio žensku torbicu!

Milić Minja Šaković ubijen je u petak oko 23.40 sati u Budvi, dok je sa prijateljima večerao u restoranu „Korkovado“, koji se nalazi na prometnom šetalištu. Napadač, obučen u belu majicu i sa belim kačketom, na metar razdaljine ispalio je čak osam hitaca direktno u Šakovića. Posle ubistva napadač je pobegao ka hotelu „Mogren“, a potom uskim putem ka naselju Gospoština. Međutim, tom prilikom dogodio mu se peh.

Detalji likvidacije Milića Minje Šakovića (35) u Budvi: Ubica nosio žensku torbu i čudno hodao!

Foto: Alo.rs

Napadač

Ubica imao oko 35 godina

Svedok je osumnjičenog za ubistvo opisao kao golobradog muškarca starog oko 35 godina i visokog oko 170 centimetara. Rekao je da je egzekutor na sebi imao belu košulju dugih rukava, beli kačket, blede farmerke i crne patike.

 

- Dok je pretrčavao ulicu, na njega je naletelo taksi vozilo, a policajci su skinuli otiske prstiju s haube automobila. Pronađen je njegov DNK koji se upoređuje s nacionalnim i bazama u okruženju - navodi izvor iz crnogorske policije za Alo!. 

Detalji likvidacije Milića Minje Šakovića (35) u Budvi: Ubica nosio žensku torbu i čudno hodao!

Foto: Alo.rs

Mesto ubistva

Jedan očevidac ispričao je da je pre likvidacije osumnjičeni bio sumnjiv zbog ponašanja i torbice!

- Svedok je opisao da je primetio sumnjivog muškarca kako treći put prolazi pored terase lokala u kojoj je sedeo Šaković. Bilo mu je sumnjivo to što ta osoba menja način hoda kada prolazi, a imao je staru žensku krpenu torbicu koju je nosio. Nakon što je treći put prošao prateći dvojicu policijskih inspektora, nabijao je kačket na oči kako bi zaklonio lice - navodi izvor reči svedoka i dodaje da je ubrzo čuo pucanj i video Šakovića na pločniku.

Tragovi ipak bezvredni?

Kako navode iz crnogorskog tužilaštva, otisci i torba, nažalost, nisu odveli policiju do imena ubice.

- Dosad prikupljeni dokazi nisu doveli do identifikacije izvršilaca ovog krivičnog dela - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Inspektori se plaše da će i DNK sa odeće biti neupotrebljiv, jer sumnjaju da je ubica stranac i da ga najverovatnije nema u crnogorskoj bazi podataka.

- Prilikom bekstva osumnjičeni je ispalio jedan hitac u vazduh da bi uplašio turiste. Za njim su potrčali pomenuti svedok i policajac koji je sedeo u kafiću. Rekao je da se u jednom momentu ubica okrenuo ka njima i krenuo da vadi pištolj iz torbice. Policajac je repetirao pištolj, a osumnjičeni je ipak nastavio da beži još brže i tada mu je ispala torbica - navodi izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading