OTKRIVAMO Kako je sestrić tajkuna Dragana Šolaka ušao u klan Veljka Belivuka
Privatna arhiva

Jovan Radosavljević (28), sestrić medijskog tajkuna i srpskog milijardera Dragana Šolaka, koji je u sredu uhapšen sa pet kilograma različitih vrsta narkotika, dovodi se u vezu s ekipom Veljka Belivuka, koja se tereti za više zverskih ubistava. Prema saznanjima Alo!, u ovaj klan ga je uveo jedan visoki funkcioner FK Partizan!

OTKRIVAMO Kako je sestrić tajkuna Dragana Šolaka ušao u klan Veljka Belivuka

Privatna arhiva

alo-promo

 

Radosavljević je, prema rečima izvora Alo!, odmalena bio ljubitelj Partizana i često je posećivao utakmice. Zahvaljujući ujaku i statusu koji je imao u društvu upoznao je gotovo sve viđenije ljude iz Partizana. Jedan od njih upoznao ga je i s ljudima Velje Nevolje, a Radosavljević je to poznanstvo iskoristio da bi ušao u posao s drogom!

OTKRIVAMO Kako je sestrić tajkuna Dragana Šolaka ušao u klan Veljka Belivuka

Privatna arhiva

alo-promo

 

- Radosavljević je i ranije privođen zbog droge i oružja, ali se posle toga primirio.  Njegovo ime je isplivalo u par navrata tokom drugih istraga. Tokom istrage protiv jednog visokog funkcionera Partizana zbog navodne saradnje s klanom Belivuk-Miljković ponovo se došlo do njegovog imena. Kako se sumnja, upravo taj funkcioner bio je spona između Radosavljevića i ljudi Velje Nevolje. Jedan od njih bio je Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, za kojim se sada traga - kaže dobro obavešten izvor Alo!.

Policajcima pružao otpor

Jovan Radosavljević je sin Šolakove rođene sestre. On ima i mlađeg brata, ali i brata blizanca koji živi i radi u inostranstvu. Prilikom hapšenja pokušao je da pobegne i tada je jednom policajcu naneo lakše povrede. Zbog toga se osim za trgovinu drogom tereti i za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

 

Policija sumnja da se Radosavljević s Belivukovim ljudima dogovorio da ga oni snabdevaju drogom, koju bi on dalje distribuirao kriminalcima koji imaju svoju mrežu uličnih dilera.

OTKRIVAMO Kako je sestrić tajkuna Dragana Šolaka ušao u klan Veljka Belivuka

Privatna arhiva

alo-vladimir-markovic

 

- Hapšenjem tih lokalnih vođa bandi i njihovih uličnih prodavaca više puta je spominjano Radosavljevićevo ime. Međutim, to nije bio dokaz da se i on privede. Operativnim radom policija je saznala da se na Banovom brdu odvija trgovina drogom, pa je pokrenuta istraga koja je rezultirala hapšenjem Radosavljevića i zaplenom 4,04 kilograma marihuane i oko 1,05 kilograma droge ketamin. Istragom koja je u toku trebalo bi da se otkrije ne samo kome je Radosavljević nabavljao drogu, već i ko je njega snabdevao - rekao je izvor.

Prema saznanjima Alo!, Radosavljević je bio dobar prijatelj i s Ljubomirom Lainovićem, sinom pokojnog Branislava Lainovića Dugog. Ljubomir je nestao, a veruje se da ga je Belivuk ubio kao nezgodnog svedoka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading