EKSKLUZIVNO: HIRURG RADIO ZA  VELJINOG UBICU! Evropol otkrio da je klan Veljka Belivuka imao krticu i u KC Srbija
Alo!/Marko Metlaš

Evropol je srpskoj policiji dostavio prepiske sa šifrovane aplikacije Anom koje dokazuju da je klan Veljka Belivuka na platnom spisku imao poznatog hirurga zaposlenog u Kliničkom centru Srbije! Osim što ih je lečio za vrtoglavu sumu novca, on im je odavao informacije o stanju pacijenata koje su ranili pokušavajući da ih ubiju, ekskluzivno saznaje Alo!.

Iz presretnutih poruka saznalo se da je doktor, između ostalih, lečio kriminalca Darija Đorđevića, zvanog Dekster. Evropol je hakovanjem softvera došao do informacije da je zdravstveni radnik početkom 2021. Deksteru obezbedio kraljevski tretman u kovid bolnici u Batajnici kada se zarazio koronavirusom, i to dok je bio na poternici zbog organizacije tri ubistva u Srbiji!

- Hirurg je za komunikaciju sa Deksterom koristio aplikaciju Anom. Taj softver mu je obezbedio M. M. iz Novog Sada, koji je označen kao jedan od najvećih trgovaca drogom, moćnijim čak i od narko-bosa iz Pljevalja Darka Šarića. U tim porukama se vidi da mu je Dekster javio da ima tegobe i da sumnja da je oboleo od kovida. Kad ga je primio, lekar je konstatovao da on ima upalu pluća i da mu je potrebno bolničko lečenje. Potom ga je smestio u najbolju sobu koja se nalazi u kovid bolnici, daleko od očiju ostalih pacijenata. Obezbedio mu je tretman koji se ne dobija ni u najluksuznijim svetskim hotelima - navodi naš izvor.

Odglumio smrt da
bi izbegao hapšenje

Do hapšenja Veljka Belivuka o Dariju Đorđeviću Deksteru gotovo da se ništa nije znalo. Ipak, njegovo ime pojavilo se na spisku od petnaestak nestalih osoba, za koje se sumnja da su žrtve Veljka Belivuka. Kako je Alo! već pisao, sumnja se da ga je na taj spisak stavio jedan policajac kako bi ga zaštito od istrage koja se protiv njega vodi. Glumeći žrtvu sopstvenog šefa, on se sve vreme krio sa falsifikovanim dokumentima. Međutim, 6. juna 2021. uhapšen je u Beču sa 10 kilograma heroina.

Kako Alo! saznaje, kada se Dekster oporavio posle dve nedelje, debelo je nagradio hirurga.

- Navodno, dao mu je 3.000 evra u znak zahvalnosti za povlašćeni tretman, kao i sat „omega“, čija je vrednost oko 30.000 evra! - objašnjava naš sagovornik.

Evropol je doktora stavio pod lupu posebno zbog saznanja da je Deksteru i ostatku klana odavao informacije o stanju određenih pacijenata. U prepisci između njih dvojice vidi se da mu je doktor javljao u kakvom je stanju Aleksandar Šarac, koji je 17. oktobra 2020. izrešetan u garaži TC „Ušće“. Upravo Dekster se sumnjiči da je organizovao ubistvo bivšeg „pink pantera“.

EKSKLUZIVNO: HIRURG RADIO ZA  VELJINOG UBICU! Evropol otkrio da je klan Veljka Belivuka imao krticu i u KC Srbija

Privatna arhiva

 

- Doktor ga je obaveštavao o tome da li se Šarac oporavlja i kakve su njegove prognoze. Šarac je u bolnici bio devet dana, nakon čega je preminuo - navodi naš izvor.

Lazar Ilić (24) iz Kraljeva uhapšen je 22. januara 2021. u Budvi zbog sumnje da je direktni izvršilac ubistva Šarca. Srbija trenutno čeka njegovo izručenje.

EKSKLUZIVNO: HIRURG RADIO ZA  VELJINOG UBICU! Evropol otkrio da je klan Veljka Belivuka imao krticu i u KC Srbija

Privatna arhiva

 

Podsetimo, osim za ubistvo Aleksandra Šarca, Dario Đorđević se sumnjiči da je kao član Belivukovog klana učestvovao u likvidacijama Lazara Vukićevića i ugostitelja Dragana Ristića Čađa.

Likvidirao Čađa po
nalogu Ludog Džonija

Ugostitelj Dragan Ristić Čađo ubijen je u septembru 2020. u Kaluđerici. Kako Alo! saznaje, zločin je naručio Nikola Vušović sa Vračara, zvani Ludi Džoni, dok su direktni izvršioci navodno Dario Đorđević i M. M. iz Novog Sada. Ristić, inače kum biznismena Željka Rutovića, ubijen je kada je izašao iz svog „audija“ na uglu Smederevskog puta i Ulice proleterskih brigada. Metak ga je pogodio u glavu, nakon čega su mu ubice prišle i overile ga.

EKSKLUZIVNO: HIRURG RADIO ZA  VELJINOG UBICU! Evropol otkrio da je klan Veljka Belivuka imao krticu i u KC Srbija

Arhiva

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading