BRUTALNO NASILJE U ZAJEČARU Bebu šutirao u glavu, ženu pretukao, pa vukao po asfaltu!
Alo! Vladimir Marković

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mesta i povreženu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom.

Nezvanično, ona je lekarima kazala da je bebu njen nevenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je cele noći zadržana u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize, ali srećom sve je bilo u redu i novorođenče je ujutru pušteno iz bolnice. Međutim, lekari su videli i da je majka pretučena, i obavili potrebna snimanja i analize. Snimak je pokazao da nesrećna žena ima serijski preloma rebara.

NESREĆA U VINARIJI: Pronađeni kako leže na dnu betonske cisterne za vino krvave glave - Alo.rs

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni N. B. se posvađao sa svojom nevenčanom suprugom Ž. P. (32) i počeo da je tuče. Udarao je po celom telu, žena je pala, on ju je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu.

Vukući je tako po asfaltu, odrao joj je celu stranu tela, naneo joj razderotine i sa te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu.

Osnovno javno tužilaštvo dalo je predlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Joka

16.06.2022 19:36

Drzava sta je to?Zakon samo na papiru ne sprovodi se nasilnik dobice zabranu prilaska to zakon treba za nasilninke 10 god min jer nasilnik ostaje nasilnik