SAHRANJEN ALEKSANDAR KOJI SE UTOPIO U SAVI Prijatelji u žalosti, otkazana proslava mature
Alo/ Ilustracija

Aleksandar P. (18) koji se pre dva dana utopio u Savi kod Šapca, sahranjen je danas u 12 časova na Novom groblju u ovom gradu.

Među prijateljima tragično preminulog maturanta vlada tuga i proslava mature Tehničke škole u Šapcu je otkazana.

- S obzirom na novonastalu situaciju, u kojoj je maturant naše škole tragično stradao, obaveštavamo vas da se otkazuje proslava maturske večeri zakazana za četvrtak 16. jun. Molimo vas za razumevanje, kako bismo i u ovoj situaciji bili solidarni i na dostojanstven način podneli gubitak učenika naše škole - navela je Uprava škole u saopštenju.

Kako je ispričao naš izvor iz Šapca, poslednjem ispraćaju maturanta prisustvovali su njegovi drugovi i drugarice koji su na kraju pogreba bacali bele ruže.

- Na sahranu su došli i profesori, prijatelji, porodica, komšije i poznanici. Sahrana je bila srce da prepukne - kaže izvor.

Podsetimo, Aleksandar P. je pre dva dana došao na gradsko kupalište u Šapcu kako bi se osvežio malo. Pridružio se svojoj dvojici prijatelja koji su nešto ranije došli i već su bili u vodi.

- Plivali smo, bio sam malo dalje od njih. Počeo je da doziva u pomoć, pa smo pomisli da se šali. Počeo sam da plivam ka njemu odmah jer sam shvatio da nije šala. Kada sam doplivao do njega, povukao je na dno i mene i drugara, jedva sam isplivao dok je drugar ostao u vodi da proba da ga izvuče ali nije uspeo - reči su svedoka događaja.

Policija i Hitna pomoć odmah su došli na mesto tragedije, a nedugo za njima stigli su i ronioci žandarmerije. Telo nesrećnog Aleksandra pronađeno je juče, na mestu gde je nestao.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading