Reper Numero ponovo u pritvoru! Tužilac tražio novo hapšenje Uroša Radivojevića zbog nasilja u porodici
Foto: privatna arhiva

Njegov branilac, advokat Sandra Tanasković Savić otkriva da mu je predložen sporazum o priznanju krivice i da je više nego jasno da se u nedostatku dokaza tužilaštva njen klijent ucenjuje da prizna krivicu da bi bio pušten iz pritvora.

Reper Uroš Radivojević Numero po drugi put je u pritvoru za isto krivično delo! On se iza brave našao 5. januara ove godine kada ga je bivša devojka optužila za nasilje u porodici. Čim je izneo odbranu 24. marta, pušten je na slobodu. Međutim, ovo rešenje je stavljeno van snage po žalbi Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i od 7. juna je opet iza rešetaka.

Reper Numero ponovo u pritvoru! Tužilac tražio novo hapšenje Uroša Radivojevića zbog nasilja u porodici

Foto: privatna arhiva

Advokat Sandra Tanasković Savić

Advokat Sandra Tanasković Savić rekla je za Alo! da je njen branjenik ponovo u pritvoru, ali tvrdi da je to urađeno protivno zakonu.

- Nema dokaza da je učinio krivično delo, a kamoli da će ga ponoviti. Kada je izneo odbranu, sudija je shvatila da ne postoji potreba za njegovim zadržavanjem u pritvoru, ali je rešenje ukinuto po žalbi tužilaštva i ponovo mu je određen pritvor. Predložen mu je sporazum o priznanju krivice, i više je nego očigledno da se u nedostatku dokaza tužilaštva okrivljeni ucenjuje da prizna krivično delo da bi izašao iz pritvora - kaže branilac.   

Politička aktivistkinja Nina Stojaković optužila je repera da je godinu i po dana zlostavljao njenu sestru Lidiju i na Tviteru napisala potresnu priču.

„Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, tukao je godinu i po dana. To smo saznali kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod roditelja nakon što je pokušala da se ubije. Završila je na psihičkom lečenju zbog njega. Neki terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne... Zašto nisu zvali policiju, ne znam“, napisala je Nina u januaru navodeći da su se obratili policiji, ali da im je rečeno da uprkos svedocima ne mogu ništa da urade bez povredne liste.

Ona je istakla i da je besna na komšije što nisu zvale policiju, iako su čuli zvuke nasilja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
Ja

10.06.2022 11:36

Ja bih priznao da me dvaput stave u pritvor iako nisam kriv! Tebi brate svaka cast

Tvoja mala

10.06.2022 11:40

Ljubavi, samo izdrzi, cekam te #tvojamala

Studentkinja

10.06.2022 11:46

Nikad nisam cula da se neko vraca u pritvor kad ga puste, ovde nisu cista posla, debela veza radi protiv Numera

Pozarevljanka

10.06.2022 11:55

Ne mogu te osuditi zbog laprdanja po tviteru,ti navodni svedoci sigurno ni ne postoje,veze rade,ali nece doveka,drzi se legendo nasa,ima nas dosta koji smo uz tebe! #srecno!

Beogradjanin

10.06.2022 12:27

Ovo je strasno,a kad dodju zene sa dokazima da su prebijene dobije samo zabranu prilaska. Sta radi ova nasa drzava? Reagujte i pustite decka!

DELIJA MOMAK

10.06.2022 15:50

AJDE NUMERO, IZDRZI BRATE NAS!