ŠOK SVEDOČENJE Kuvar osumnjičen za smrt Vuka Jolovića plakao na saslušanju kod tužioca
Foto: privatna arhiva

Prvi metak koji je ispalio prilikom rafalne paljbe iz „kalašnjikvoa“ prošao je njegovom starijem bratu Nikoli tik pored glave i za dlaku je izbegao smrt. Tri metka su pogodila Vuka, dok su preostala tri završila u parkiranim automobilima.

Đura Nikolić (23), osumnjičen da je hicima iz „kalašnjikova“ izrešetao pilota Vuka Jolovića (30), zaplakao je na saslušanju kod tužioca i otkrio da su ga ubijeni, njegov brat od tetke i njihov prijatelj kobnog dana toliko prebili da se usled udaraca uneredio!  

- Otišao sam na okretnicu autobusa 610 na Vukov poziv da raščistimo probleme koji su trajali poslednje tri godine. Međutim, Vuk i njegov brat Miloš su upali u moj auto i počeli besomučno da me udaraju. Uspeo sam da pobegnem i otrčim u „S klub“ u Jakovu, ali me je Vuk udario pesnicom u glavu i izvukao me napolje, pa je zajedno s Milošem i još jednim drugom nastavio da me udara. Sramota me je što moram da kažem da sam se na kraju uneredio... Kada bih mogao da vratim vreme unazad, pristao bi da me maltretiraju koliko god hoće jer nisam hteo da ubijem Vuka - rekao je Đura opisujući događaje koji su prethodili ubistvu 29. maja u Jakovu, saznaje Alo!.

Milan Nikolić, otac osumnjičenog mladića, kaže za Alo! da mu je žao izgubljenog mladog života i da je lično otišao da razgovara s Vukom kada mu je sin priznao da je u problemu, ali da je mladić nasrnuo i na njega. Potom su krenuli za njim kući.

ŠOK SVEDOČENJE Kuvar osumnjičen za smrt Vuka Jolovića plakao na saslušanju kod tužioca

Foto: privatna arhiva

 

- Ispred naše kuće je Vuk pesnicom udario mog sina Nikolu. Đura je to posmatrao iz svoje sobe, pa je istrčao noseći „kalašnjikov“ i ispalio jedan rafal. Prvi metak je prošao mom sinu Nikoli tik pored glave, za dlaku je izbegao smrt. Tri metka su pogodila Vuka, dok su još tri završila u parkiranim vozilima. Bio sam u šoku kada je Vuk pao, a još gore sam se osećao kada sam shvatio šta je moj sin uradio i da se situacija otrgla kontroli. Đura je seo u svoj auto i pobegao - prepričava Đurin otac.   

Iskaz osumnjičenog biće proveren kroz iskaze svedoka, kao i veštačenja koja su u toku. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uzeti su snimci sa kamera za video-nadzor, koje su snimile obračun ispred lokala u Jakovu radi potpunog uvida u sukob između kuvara i pilota.

ŠOK SVEDOČENJE Kuvar osumnjičen za smrt Vuka Jolovića plakao na saslušanju kod tužioca

Foto: privatna arhiva

 

 

Tetovaža kalašnjikova
znak odanosti porodici?!

Kako Alo! saznaje, tužilac je prilikom saslušanja tražio da vidi Đurinu tetovažu „kalašnjikova“, koju ima na leđima.

- Naveo je da je ispod automata iscrtan cvet sa laticama u kojima su ispisani inicijali njegovog oca, majke i brata jer je na taj način hteo da pokaže svoju privrženost porodici - kaže naš izvor blizak istrazi.         

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading