PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR SA UBODNIM RANAMA Evo u kakvom je stanju Nišlija kog je izbo bivši muž njegove bivše žene
Alo!/Vladimir Marković

Pacijent Ž.R. (36) iz Niša primljen je u Urgentni centar UKC Niš sa ubodnim ranama u predelu vrata, glave i levog ramena. Zbog delikatnosti povrede glave, pacijent je hospitalizovan na Klinici za neurohirurgiju.

Pacijent je u ovom momentu hemodinamski stabilan, svestan, komunikativan, sa prisutnom slabošću desne strane tela. Primenjuju se sve dijagnostičke i terapijske procedure. Pacijent je pod stalnim nadzorom neurohirurga, a na osnovu njegovog zdravstvenog stanja biće donošene i odluke o daljem toku lečenja, rečeno je za naš portal u UKC NIš.

Podsećamo, Nišlija Ž. P. (36) teško je povređen kada ga je, ispred njegove kuće napadao njegov vršnjak N.N. (36) koji je pobegao sa mesta napada, ali je ubrzo uhapšen.

Motiv napada je patološka ljubomora N.N. koji je osumnjičen da je počinio ovaj zločin.

Naime, Ž. P. je bivši suprug žene sa kojom je i N.N. ranije bio u braku. Da li je on posumnjao da su oni ponovo u nekoj emotivnoj vezi, tek on je ranije zapretio svojoj bivšoj supruzi da će napasti nju, njenu porodicu, ali i bivšeg supruga Ž. P.

Žena je to prijavila policiji koja je brzo došla na intervenciju i zatekla nesrećnog Ž. P. u lokvi krvi. Napadač je u međuvremenu pobegao, ali je brzom intervencijom policije lociran i uhapšen. Kako Nova.rs saznaje, on se tereti za pokušaj ubistva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading