ZA MANJE OD MESEC DANA DVE ŽENE SA IMENOM SNEŽANA IMALE ISTU SUDBINU Obe ubijene nožem, presudili im muškarci
Foto: Alo.rs

Tako se prvo stravično ubistvo u ovom beogradskom naselju dogodilo 12. maja ove godine kada je Slaboljub J. (62) iz sela Rožanci kod Barajeva osumnjičen da je nožem zaklao prvu komšinicu i učiteljicu Snežanu Đ. (61), sa kojom je imao emotivnu vezu, a zatim pokušao da sebi oduzme život, što mu nije pošlo za rukom.

Kako su mediji tada pisali, Slavoljub je kobnog dana Snežanu prvo napao u plasteniku i udarao je prskalicom za vodu, da bi je potom brutalno izbo nožem i zapalio njenu kuću.

Policija je zatim pronašla njeno telo u letnjoj kuhinji sa prerezanim grkljanom, dok se kao razlog za ovakav gnusan zločin navela svađa između muškarca i žene koja je kasnije eskalirala u brutalno ubistvo.

Meštani koji su zatim davali izjave za medije naveli su kako smatraju da je ubistvo unapred isplanirano, jer je Slavoljub često boravio kod učiteljice, te da mu je teren bio poznat, dok su za Snežanu svi imali samo reči hvale. Oni su još dodali i to da motiv za tragediju koja se dogodila u njihovom naselju verovatno može da bude taj što se Slavoljub Snežani dugo udvarao, a ona ga dugo odbijala.

IZBODEN MALOLETNIK (17) Više ubodnih rana u predelu bubrega - Alo.rs

- Njih dvoje su u četvrtak ujutru pili kafu ispred njene kuće i delovali srećno i nasmejano. Pozdravljali su komšije i ništa nije slutilo na nezapamćenu tragediju. Snežana je otišla na posao, a vratila se posle podne, čula se sa ćerkama, pa posle ručka otišla u plastenik gde je planiarala da nešto seje - rekle su tada komšije.

Dok ovaj slučaj još uvek nije uspeo da se do kraja i sasvim razjasni, već se dogodio nov, samo nekoliko nedelja kasnije, odnosno 5. juna, na istom mestu, sa sličnim motivima, i sa identičnim oružjem koje je, ponovo, odnelo život jedne ženske osobe, ovog puta Snežane S. (47).

Emotivni odnosi i u ovom slučaju su, čini se, bili presudan motiv i razlog koji je naveo, ovog puta, muškarca Zorana P. (51) da na svirep način ubije svoju bivšu partnerku Snežanu nožem, a zatim da, kao i u Slavoljubljevom slučaju, pokuša da sebi oduzme život, tačnije da sebi prereže grkljan.

Kako mediji saznaju, Zoran je bio u vezi sa Snežanom, te su se posvađali, pa je u nedelju došao na kafu da se pomire. Pošto mu to nije pošlo za rukom, on ju je, navodi se dalje, u naletu patološke ljubomore na smrt izbo nožem.

Nesrećna žena preminula je pre dolaska Hitne pomoći, a Zoran je prebačen u bolnicu sa povredama opasnim po život.

Oštrim predmetom naneo ubodne rane u predelu pazuha muškarcu (27) - Alo.rs

Komšije koje su govorile o ovom zločinu u njihovom naselju i ovaj put su, kao i u prethodnom, navele kako ništa nije nagoveštavalo da bi do ovakvog ubistva uopšte moglo da dođe, te da je Zoran kod Snežane svako jutro pio kafu, i da nikada nisu bili bučni niti neprijatni.

- On je bio miran i povučen, okarakterisao bih ga - “hladan kao špricer”. Bio je automehaničar, čak je i ubijenoj često popravljao auto - istakle su komšije za medije ovom prilikom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading