"BIO JE DEPRESIVAN, JAKO ČUDNO SE PONAŠAO" Bivša devojka o stradalom muškarcu na Dušanovcu
Foto: MUP Srbije

Dragan Čoš (47) je danas na Dušanovcu nožem povredio svoju prijateljicu Milicu (22), a onda izvršio samoubistvo ispred zgrade u kojoj je živeo, na uglu ulica Tetovske i Kruševačke.

Navodno, on se bavio sumnjivim poslovima i nije bio nigde zaposlen, a živeo je kod devojke .

Izvori medija navode da se Dragan pre nego što je izvršio samoubistvo navodno posvađao sa drugaricom koju je potom ubo nožem i sa još jednim prijateljem.

- Prizor je bio jeziv! Stepenice koje vode do ulaza od zgrade su krvave i kao da je bio pokolj. Ležao je bespomično i nije davao znake života. Stigla je ekipa Hitne pomoći koja je pokušala reanimaciju, ali nije uspela da ga spasi.

Muškarac je nožem napao ženu i naneo joj povrede, a onda je izvršio samoubistvo prerezavši sebi arteriju na nozi. Ubijena žena je, kako prenose mediji, bila njegova drugarica, a stravičnoj sceni prisustvovao je i dečko napadnute devojke.

NJegova bivša devojka ističe da su njih dvoje vezu okončali pre mesec dana, jer je, kako je ona otkrila, bio agresivan prema njoj.

Govoreći o odnosu sa muškarcem, devojka je istakla da je bio depresivan, jer mu je majka umrla pre dve godine, dok ga je otac ostavio kao bebu, dodajući da mu je i sama dosta pomogla. Ona je potom otkrila da je i danas imala kontakt sa njim, gde joj se, kako je navela, izvinio sa agresivne scene zbog kojih su raskinuli.

- Jako se čudno ponašao, on je mene mirnim putem ostavio, nije pravio probleme. Danas sam se popodne videla sa njim, da se izvini za svoje ponašanje. Ja sam njemu rekla da mi nikada ne možemo biti zajedno jer mene niko ne sme da maltretira u rođenoj kući. Posle sam otišla kući, ručala sam, neko je zazvonio na interfon, čuo se neki žagor. Dok sam izašla, zatekla sam ga u lokvi krvi. Tu je izleteo momak iz teretane, nismo hteli da ga pomeramo. Uvo mu je bilo pocepano, videla sam da mu noga krvari. verovatno je bio uboden u nogu. Mi smo ga vezali nekim kanapom, gubio je svest… – priča bivša devojka preminulog.

Nastradali muškarac D.C. ima samo tetku koja ispred stana gde je presudio sebi, sve vreme zapomaže.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading