Na rođendan njegovog sina: Ubio sestrića zbog bitkoina!
Alo!

Užas u Rakovici! Zoran R. (54) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svog sestrića Miloša T. (32) u njegovoj vikendici u naselju Kijevo! Miloš T. je ubijen na rođendan svog malog sina, a navodno je do sukoba došlo zbog novca od rudarenja kriptovaluta!

Kako saznajemo, stravičan zločin dogodio se u Letićevoj ulici u noći između nedelje i ponedeljka, 40 minuta posle ponoći, u vikendici pokojnog Miloša T. Prema nezvaničnim informacijama, Zoran je ujak nesrećnom Milošu i živeo je u njegovoj vikendici kako bi održavao posed.

Na rođendan njegovog sina: Ubio sestrića zbog bitkoina!

Alo!

Mesto ubistva foto: M. Jošida

- Posle ponoći čuo se pucanj, a zatim je ubica uzeo telefon u ruke i sam pozvao policiju. Zoran ga je usmrtio sa tri hica iz pištolja u grudi, a prilikom hapšenja nije pružao otpor. Između njih dvojice je došlo do sukoba navodno zbog novca, a sumnja se da su zajedno rudarili kriptovalute i da je ubijeni njemu dugovao novac - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da se stravičan zločin dogodio na važan datum žrtve.

Komšije: Ubijaju se zbog mutnih poslova!

Na licu mesta došli su rođaci pokojnog mladića, ali su zamolili medije da ih ne fotografišu i nisu želeli da komuniciraju. Međutim, nisu sve komšije imale lepu reč za njih dvojicu.

- Mi smo ovde sirotinja, na drugom mestu treba da pitate šta se dogodilo. To su vam sve jedno do drugog neki kumovi i mutni poslovi. Kumovi se ubijaju zbog novca, onda vam je sve jasno... Ko se danas ubija zbog para? Sirotinja sigurno ne - kazao je jedan od meštana Kijeva.

- Danas je rođendan Miloševom malom sinu Vuku, koji ima dve ili tri godine. Pripremao se za proslavu njegovog rođendana. Miloš je živeo u gradu sa ženom i detetom, a povremeno je dolazio u vikendicu da obiđe imanje gde je stanovao Zoran - tvrdi naš sagovornik.

Na rođendan njegovog sina: Ubio sestrića zbog bitkoina!

Alo!

Zapečaćena kuća foto: M. Jošida

Prema rečima izvora, Zoran je odranije poznat policiji i za njim su bile raspisane dve poternice - jedna zbog izdržavanja kazne od sedam godina i druga od šest meseci.

Na rođendan njegovog sina: Ubio sestrića zbog bitkoina!

Alo!

Rekonstrukcija zločina foto: M. Jošida

Ubicu vratili na mesto zločina zbog rekonstrukcije

Na lice mesta policajci su doveli i muškarca sa kojim su ušli u dvorište, a kako nezvanično saznajemo, reč je upravo o Zoranu kojeg su doveli kako bi se uradila rekonstrukcija. Uveden je u kuću u kojoj je boravio, a za to vreme se smireno ponašao.

- Zoran je poreklom iz Zrenjanina i tu je živeo kao podstanar. Razveden je, ima sina i ćerku. Bio je vešt sa rukama i bavio se izrađivanjem poklona za decu. Bio je jako ćutljiv i delovao je pritajeno. Međutim, nismo primećivali da ima sukob sa Milošem dok je tu živeo poslednjih godinu dana. Normalno su se ponašali, čak smo ih redovno viđali kako tu roštiljaju, okupljala se familija. Sve je delovalo u redu - kazao je jedan od komšija, i dodao da je Miloš imao težak život:

Bitkoin: Najvrednija kriptovaluta na svetu

Bitkoin je kriptovaluta u obliku elektronskog novca. Reč je o digitalnoj i globalnoj valuti koju je 2009. godine stvorila osoba ili grupa ljudi pod pseudonimom Satoši Nakamoto. Bitkoin nastaje procesom koji se naziva rudarenje, s tim što se umesto bušilica i pijuka koriste jaki kompjuteri. Bitkoin je trenutno najvrednija kriptovaluta na koju ne utiču kretanja na regularnom tržištu.

- Ostao je i bez majke i oca, odgajala ga je baka. Ima samo sestru. Tu kuću je kupio za vreme korone od kuma, koji živi pored. Ubistvo se dogodilo u kući, tako da smo svi primetili da se nešto dešava kada se pojavila policija. Bio je u super odnosima sa Zoranom. Ne možemo da verujemo da se to dogodilo. Kad god se nešto slavilo, častio je i komšiluk, pravio roštilj... Dovodio je ženu i dete u vikendicu - kaže naš sagovornik.

Na licu mesta zatekli smo motocikl i automobile koji su navodno pripadali pokojniku, a  u dvorištu su se nalazile dečje spravice i tobogan za njegovog sina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading